Ce au comun dureri articulare, pielea sănătoasă și somnul plin?

Ce au comun dureri articulare, pielea sănătoasă și somnul plin?

Înțelegi de ce este importantă gelatina dacă dorti să ai articulații sănătoase, piele frumoasă și somn liniștit!

Trăiești o viață sănătoasă. Mănânci doar produse proaspete, de înaltă calitate. Îți îngrijești corpul în cel mai bun mod posibil. Te bucuri de timpul petrecut alături de cei dragi și trăiești calm și fericit.

Dar dintr-o dată articulațiile tale încep să te doară. Sau pielea ta este dificil de recuperat după răni și leziuni? Sau nu poți dormi noaptea, chiar dacă nu există un motiv specific pentru insomnia ta? Nu, nu ești bolnav. Toate aceste lucruri vin ca răspuns la corpul tău atunci când lipsește ceva.

Dar ce?

Mănânci sănătos. Te străduiești să faci mișcare regulată și să păstrezi stresul mai departe, dormind cel puțin 8 ore pe noapte. Atunci ce se întâmplă? Răspunsul la această întrebare constă într-un element important căruia îi lipsește adesea corpul cu care se confruntă stilul de viață actual - gelatina.

Poate o asociați cu bomboanele preferate de gelatină ale copiilor. Și cel mai probabil, gelatina nu se află pe lista ta de alimente atunci când este vorba de o alimentație sănătoasă. Dar acest nutrient important este mult mai mult decât vă puteți imagina. Conține aminoacizi, pe care în ziua de azi cu greu îi poți da corpului tău doar cu mâncarea pe care o consumi. Aminoacizii sunt compuși care leagă proteinele și sunt esențiali pentru buna funcționare a diferitelor organe, precum și pentru furnizarea de energie corpului tau. Și, deși creează doar câțiva aminoacizi, majoritatea oamenilor trebuie să obțină aminoacizi suplimentari prin dieta lor pentru ca organismul lor să funcționeze corect.

Aminoacizii care se afla în gelatină se găsesc în mod obișnuit în oasele și organele unor animale. Și pentru ca majoritatea oamenilor nu mănâncă aceste părți ale animalului, adăugarea de gelatină la o dietă variată și hrănitoare poate fi o sarcină dificilă. Iar gelatina s-a dovedit ca are o serie de beneficii pentru sănătate. El a reușit:

  • Îmbunătățește sănătatea pielii deoarece este o sursă bogată de colagen;
  • Oferă organismului proteinele necesare, fără exces de grăsimi;
  • Îmbunătățește digestia prin promovarea sănătății mucoasei stomacului;
  • Reduce durerea și inflamația articulațiilor;
  • Susține pierderea în greutate, deoarece oferă organismului proteine ​​cu conținut scăzut de calorii, ceea ce creează o senzație de sațietate;
  • Îmbunătățește somnul datorită abundenței de glicină conținută în acesta.

Și pentru că nu mâncăm oasele, pielea și organele animale în zilele noastre, aportul sănătos de gelatină poate fi o provocare. Din fericire, poti furniza în continuare corpului tau doza de gelatină de care aveți nevoie cu ajutorul unui supliment alimentar. Așa este gelatina de vita Great Lakes Gelatin. Acest produs creat în mod natural iti oferi cu ușurință și rapid corpului tau doza potrivită de gelatină pentru a-l menține sănătos și funcțional.

Tot ce trebuie să faci este să amesteci o doză de produs cu băutura fierbinte sau suc preferat și să te bucuri de articulații sănătoase, de somn eficient și de o piele frumoasă și de toate celelalte beneficii pe care gelatina ti-le aduce corpului.