Colagen pentru articulații: de ce este atât de util și cum poate îmbunătăți sănătatea articulațiilor dumneavoastră

Colagen pentru articulații: de ce este atât de util și cum poate îmbunătăți sănătatea articulațiilor dumneavoastră

Colagen pentru articulații: de ce este atât de util și cum poate îmbunătăți sănătatea articulațiilor dumneavoastră. În timp ce majoritatea oamenilor consideră că colagenul este un supliment alimentar pentru frumusețe și sănătatea pielii, acesta poate ajuta de fapt atunci când vine vorba de alte părți ale corpului. O astfel de parte pentru care colagenul este extrem de util sunt articulațiile. De la durere la probleme mai severe, cum ar fi artrita reumatoidă, există multe lucruri care pot afecta sănătatea generală a articulațiilor.

Pe măsură ce îmbătrânim, producția naturală de colagen a corpului nostru începe să scadă. De aceea întâlnim probleme precum pierderea elasticității pielii, disconfort articular, sănătatea oaselor slabă și alte probleme conexe. Acesta este momentul în care consumul de colagen și alimentele bogate în colagen ar trebui să joace un rol important în meniul zilnic. Adăugarea de mai mult colagen la rutina zilnică poate ajuta la eliminarea problemelor.

Iată ce altceva trebuie să știți dacă doriți să vă îmbunătățiți sănătatea articulațiilor cu ajutorul consumului de colagen.

Care este cel mai bun colagen pentru articulații?

Unul dintre cele mai bune lucruri despre colagenul de băut este că este universal. Chiar dacă o luați ca pe o problemă specifică, aceasta vă ajută alte părți ale corpului. Este pur și simplu important să alegeți un produs curat creat din animale crescute natural. Acest lucru vă va asigura că veți obține cel mai bun produs care va avea cele mai benefice proprietăți pentru corpul dumneavoastră. Dacă doriți să beți colagen pe care corpul dvs. îl absoarbe în cel mai bun mod, alegeți colagen hidrolizat. Când vine vorba de colagen articular, nu există un tip specific care să funcționeze mai bine decât altele.

Colagenul poate reduce durerile articulare?

Da, colagenul poate fi de ajutor în durerile articulare. Pe măsură ce îmbătrânim, reducerea colagenului natural din corpul nostru este una dintre cauzele durerilor articulare, inflamației, tensiunii și a problemelor mai grave, cum ar fi artrita. Este important să fiți proactivi cu privire la aceste probleme și să începeți să creșteți cantitatea de alimente bogate în colagen pe care le consumați. Consumul de colagen poate ajuta, de asemenea, la creșterea producției naturale de colagen și la ameliorarea simptomelor cauzate de deficitul colagenului.

 

De cât de mult colagen aveți nevoie în fiecare zi pentru articulații sănătoase?

Trebuie să luați aproximativ 12-15 grame de colagen în fiecare zi pentru a începe să vedeți rezultate. Este important să rețineți că fiecare supliment este diferit și trebuie să urmați doza recomandată pentru fiecare produs pe care îl luați. Dacă doriți să vedeți rezultatele, trebuie să luați doza descrisă pe ambalaj în fiecare zi timp de câteva săptămâni.

Rețineți că fiecare organism este diferit și este posibil să vedeți rezultate mai rapide sau mai lente decât era de așteptat. În ambele cazuri, cu aport regulat de colagen, veți observa:

  • Мai bună hidratare a pielii;
  • Creșterea masei musculare;
  • Reducerea liniilor fine;
  • Întărirea părului și a unghiilor;
  • Îmbunătățirea sănătății intestinale;
  • Întărirea țesutului conjunctiv;
  • Ameliorarea durerilor articulare;
  • Întărirea oaselor.

Cum să luați colagenul pentru băut?

Există mai multe moduri în care puteți lua colagen. Dacă utilizați pudră de colagen, o puteți adăuga la smoothie-ul pentru micul dejun. De asemenea, îl puteți adăuga la lichide calde și reci, cum ar fi suc, cafea și apă. Alegeți colagenul hidrolizat, care se absoarbe mai repede și oferă rezultate mai bune. Colagenul RealFood este exact asta.

Creat din animale de pășunat în aer liber, o doză din acesta vă oferă cele 12 grame de colagen hidrolizat necesare pentru articulații sănătoase, piele frumoasă și tânără.

Acest colagen, fabricat dintr-un singur ingredient simplu, este un supliment alimentar cu proteine ​​pure care conține o combinație unică de aminoacizi utili ... excelent pentru oricine dorește să-și îmbunătățească bunăstarea generală. El:

  • Conține aminoacizi care se găsesc în mod natural în organism;
  • Proteinele ajută la menținerea oaselor sănătoase și la creșterea masei musculare;
  • Este o modalitate convenabilă de a adăuga o sursă bună de proteine ​​în dieta ;

 

Colagenul RealFood este aproape insipid, incolor și inodor și ușor de absorbit. Se va dizolva cu ușurință în băuturile preferate, cum ar fi cafea, ceai, sucuri și piureuri sau alimente sănătoase, inclusiv supe, fulgi de ovăz și iaurt. Doar amestecăți și bucurați-vă!