Colagen RealFood într-un ambalaj nou 100% reciclabil

Colagen RealFood într-un ambalaj nou 100% reciclabil

Primăvara la RealFood vine cu schimbare, iar schimbarea este un lucru bun. Colagenul hidrolizat RealFood - unul dintre produsele preferate ale clienților noștri, are acum un ambalaj nou - convenabil de transportat, cu un design frumos, 100% reciclabil. Crearea sa este rezultatul unui studiu îndelungat, gândindu-ne la natura și la voi, clienții noștri.

Aceeași calitate și cantitate într-un ambalaj nou

Ambalaj nou? Este colagenul la fel? Înlocuim tubul cu un plic, dar calitatea suplimentului nutritiv este aceeași - producătorul este același, nu adăugăm nimic la compoziția 100% pură.

În plic există doar pudră proteică nearomatizată de tip 1 și 3, de la animale de pășunat din Brazilia, cu beneficiile cunoscute și dovedite pentru sănătatea oaselor și articulațiilor, cu grijă pentru piele, păr, unghii. Din motive tehnice, pachetul este plin pe două treimi, dar este aceeași 400 de grame – 40 de doze pentru 40 de zile. Și lingura de măsurat este aceeași. Diferența nu este în mărime, ci în formă. Pachetul este umplut la greutate, nu la volum.

Compact și sigur, cu un design frumos

Cerințele noastre pentru noul ambalaj au fost mari: să fie compact și convenabil, cu un design frumos pentru a fi pe placul ochiului, cu o închidere ușoară și sigură. După cercetare și colaborare cu experți, avem un plic cu fermoar ușor de deschis, care nu curge când este închis.

Totuși, ambalajul este compact și încape chiar și într-o geantă de dimensiuni medii. Am verificat personal că, cu închiderea corespunzătoare, nu veți pierde nici un gram de colagen și nici celelalte lucruri din geantă sau rucsac nu se vor murdari.

Plicul este translucid, în culorile tipice RealFood – alb și albastru. Pe ambalaj veți găsi informații cheie despre suplimentul alimentar, compoziție, mod de utilizare și dozare. Imaginile universale și textul scurt și clar vă vor ajuta să faceți o referință rapidă despre beneficiile suplimentului și să le împărtășiți prietenilor.

Și nu în ultimul rând, ambalajul este făcut din material rezistent, plăcut la atingere, cu atenție la detalii, astfel încât să simțiți respectul pe care îl avem față de voi în calitate de clienți. Sentimentul de lux nu este înșelător, deoarece calitatea înaltă a plicului pentru confortul dumneavoastră este și o cerință pentru noi în ceea ce privește amprenta noastră pe natură, pe care dorim să o minimizăm. Prin urmare, este 100% reciclabil.

100% sigur pentru tine, 100% bun pentru natură

Pentru noul nostru ambalaj, am ales materiale sigure cu certificatul de calitate a ambalajului BRC, recunoscut la nivel internațional. Acestea îndeplinesc cele mai înalte standarde și directive ale UE și ale Administrației pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA) pentru contactul cu alimentele. Materialul a fost testat pentru materiale plastice BPA, metale grele, fosfați și alte substanțe nocive.

Ambalajul oferă o protecție fiabilă împotriva contactului cu oxigenul și umezeala și astfel păstrează cel mai bine calitatea produsului pentru o perioadă mai lungă de timp. Condițiile optime de păstrare a produsului sunt la temperatura camerei, intr-un loc uscat, fara acces direct la lumina soarelui. Nu uitați să închideți bine fermoarul după fiecare deschidere.

Nu în ultimul rând, plicul este 100% reciclabil. După folosire, îl puteți arunca în recipientele galbene pentru colectarea separată a deșeurilor - cele pentru metal și plastic (conform clasificării ECOPACK - b.a). Dar este posibil să găsiți și oportunități de reutilizare.

Din nou, din cauza materialului reciclabil încorporat, ambalajul nu poate fi rupt ușor. Prin urmare, atunci când deschideți pentru prima dată, tăiați partea superioară cu foarfecele de-a lungul liniei punctate (așa cum este aratat pe ambalaj).

Cu noul său ambalaj, colagenul hidrolizat RealFood devine parte din ziua dvs. cu efort mai puțin, dar cu un angajament clar față de natură. Plicul este 100% reciclabil, mai ușor și vă poate urmări peste tot în viața de zi cu zi - ce mai este nevoie pentru a lua proteinele valoroase în fiecare zi! Nu facem compromisuri cu calitatea sau cantitatea, schimbăm forma. Pentru că primăvara ne gândim cu toții la ea, nu? Încercați RealFood într-un ambalaj nou și faceți posibilă schimbarea bună în fiecare zi – pentru voi și pentru natură.