De ce colagen din animale de pășune?

De ce colagen din animale de pășune?

Cum viața în aer liber afectează calitatea peptidelor de colagen?

CE ESTE COLAGEN DIN ANIMALE DE PĂȘUNE?

Colagenul din animale de pășune este colagen hidrolizat (peptide de colagen) obținut de la animale crescute în aer liber și hrănite cu iarbă și vegetație din mediul lor natural. Colagenul din animale de pășune este produsul de cautat dacă doriți să stimulați producția de colagen în corpul dvs. și să vă bucurați de o piele frumoasa, oase puternice, muschi puternici, păr des și o manichiura frumoasa. Este de calitate superioara deoarece animalele din care este derivat au fost crescute conform standardelor stricte. Unul dintre aceste standarde, așa cum ați ghicit deja, este tocmai dieta.

Vițele hrănite cu cereale au un sistem imunitar slab din cauza modului în care sunt hrănite, așa că li se administrează antibiotice pentru a rămâne sănătoase. Antibioticele afectează nu numai calitatea cărnii lor, ci și a oaselor, articulațiilor și tendoanelor care sunt folosite pentru a face pulberea de colagen.

Vitele hrănite cu iarbă nu au nevoie de astfel de antibiotice, deoarece se hrănesc singure în pășuni și acceptă alimentele pentru care sunt concepute sistemele lor digestive. Oasele, articulațiile și tendoanele lor rămân puternice și sănătoase și, ca urmare, se extrage colagen de mai bună calitate din ele.

COLAGENUL DIN ANIMALELE DE PĂȘUNE ESTE FĂRĂ TOXINE

Alături de antibioticele, există o serie de alte substanțe chimice care pot fi găsite în colagenul derivat de la animale crescute în interior și hrănite cu cereale. Pe lângă dezvoltarea rezistenței la antibiotice, ei pot, de asemenea, să ingereze multe pesticide și OMG-uri prin alimente. Animalele din astfel de ferme trăiesc adesea în condiții proaste și nu primesc suficientă nutriție, ceea ce duce la nevoia de a le stimula în mod artificial creșterea prin steroizi și hormoni. Toate substanțele cu care aceste animale au fost tratate sau au intrat în organismul lor prin alimente, se regăsesc în colagenul extras din ele, iar de acolo - în corpul nostru.

ANIMALELE DE PĂȘUNE SUNT ANIMALE FERICITE

Dacă mâncați carne de la animale crescute în aer liber, corpul dvs. va obține nutrienți mai valoroși și grăsimi saturate mai puțin dăunătoare, responsabile de hipertensiune arterială și colesterol rău. De exemplu, acizii grași benefici Omega-3 și Omega-6 sunt de până la 4 ori mai concentrați în carnea vițeilor crescuți în aer liber în comparație cu carnea celor hrăniți cu soia, cereale și alte suplimente. Același lucru este valabil și pentru conținutul de vitamina E și B, calciu și magneziu, precum și proteine ​​- inclusiv colagen.

Animalele de pășune se bucură de iarbă verde, aer curat, soare, spațiu și un mediu natural. Sunt cultivate în ferme situate în zone ecologice curate. Acest lucru îi face mai fericiți, iar colagenul pe care îl produc are mai multe beneficii pentru sănătate.

DE CE SĂ ALEGEȚI COLAGENUL DIN ANIMALE DE PĂȘUNE?

  • Se obține de la animale sănătoase și fericite;
  • Nu conține toxine precum reziduuri de antibiotice, hormoni, steroizi, OMG-uri si pesticide;
  • Pentru că așa susțineți fermele și oamenii care au ales modul mai dificil și mai lent, dar mai bun și mai etic de creștere a animalelor.

DE CE AM ALES COLAGENUL HIDROLIZAT DIN ANIMALE DE PĂȘUNE?

Misiunea noastră este pasul tău către o viață mai sănătoasă și mai împlinită. Cu colagenul de vițel hrănit cu iarbă RealFood, suntem siguri că îți oferim tot ce este mai bun. Conține peptide de colagen 100% pure de la viței de pășune crescuți în Brazilia. Țara are cel mai mare număr de ferme din lume - 90% dintre animalele sunt crescute în aer liber și se hrănesc cu iarbă și vegetație.