Meniu

Sănătate bună începe prin cavitatea bucală.


Primul sistem din lume realizat de un dentist pentru îngrijirea completă a sănătății orale. Zâmbiți-vă cu dinți și gingii sănătoși. Formulele lui Dr. Hisham's folosește proprietățile de vindecare din ingrediente vegetale ale Noii Zeelande, australiene și europene, uleiuri organice și biominerale vitale, care sunt complet naturale, eliminând în același timp toate toxinele dăunătoare inutile.

Fabricat în Noua Zeelandă

Puneți-vă această întrebare: „Ce se întâmplă dacă produsele de îngrijire orală sunt de fapt suplimente sănătoase; fiziologic protectoare și hrănitoare în mod natural pentru organism? Care produse pot fi sigure și este timpul să oprim utilizarea detergenților, abrazivilor, iritanților, toxinelor, care sunt, de asemenea, periculoase pentru mediu? "

Produsele Dr. Hisham's sunt răspunsurile create în clinicile dentare profesionale și în magazinele de alimente organice. Sistemul holistic de îngrijire orală funcționează prin crearea activă a unui mediu echilibrat fiziologic care să suprime în siguranță bacteriile rele.

Unul dintre primele lor produse a fost serul Vital pentru dinți, care este primul amestec profesional prebiotic din lume de ulei de cocos organic, unt de cacao cu teobromină organic, uleiuri NZ Manuka și arbore de ceai, fibre vegetale bioactive, apoi îmbogățit cu biominerale organice generale și vitamine vegane K2 și D3.

CARACTERISTICI:

Curăță activ degradând biofilmul plăcii;

Elimina bacteriile cauzatoare respiratiei urat mirositoare;

Albeste dinții în mod natural;

Creează un echilibru oral alcalin sănătos;

Ajută la prevenirea cariilor dentare;

Ajută la prevenirea uzurii dinților din cauza eroziunii acide;

Calmează dinții sensibili și gingiile inflamate

Ajută la ameliorarea uscăciunii gurii (xerostomie);

Ingrediente ecologice;

Ambalaje ecologice pentru reciclare.

Fără abrazivi și toxine

Fără alcool sau iritanți

Fără SLS sau detergenți

Fără fluor și parabeni

Fără produse petrochimice

Fără micrograine din plastic

Fără Triclosan

Fără dioxid de titan

Fără gluten, zahăr, zaharină sau aspartam

Fără teste pe animale sau subproduse