Meniu

Klean Kanteen

Klean Kanteen® este o companie de familie cu o misiune. Încă din 2004, a creat prima sticlă de apă reutilizabilă din oțel inoxidabil. Astăzi, Klean Kanteen a devenit un brand internațional și a inspirat alte zeci de companii să producă produse din oțel inoxidabil reutilizabile.

De la bun început, produsele Klean Kanteens au fost realizate cu dragoste - dragostea de aventură, dragostea de conservarea vieții sălbatice și dragostea de înlocuirea plasticului de unică folosință.

În calitate de B Corporation certificată, Klean Kanteen® nu numai că creează produse de cea mai înaltă calitate de pe planetă, dar se străduiește din greu să aducă și mai multă curățenie în locurile în care oamenii se ating. Fac tot posibil, oferindu-ne alegere și publicitate în protejarea mediului.

Misiunea lor

Pentru Klean Kanteen, responsabilitatea față de mediu este mai mult decât o inițiativă. Afacerea lor este complet ecologică, iar scopul lor principal este să găsească o soluție la problema deșeurilor de unică folosință. Acțiunile lor încep cu produse concepute pentru a înlocui produse precum apa ambalată și pahare de unică folosință.

De asemenea, unul dintre scopurile companiei este de a combate nu numai poluarea mediului cu plastic, ci și cu CO2 (dioxid de carbon), care are un impact uriaș asupra schimbărilor climatice.

Oamenii au ocazia să se renunțe la obiceiul de a folosi sticle de unică folosință. Klean Kanteen sunt produse reutilizabile, fără BPA. Cu un design frumos și conceput să reziste toată viața, putem numi produsele lor o operă de artă!

Care sunt beneficiile Klean Kanteen?

 • Sunt fabricate din oțel inoxidabil.
 • Fără BPA
 • Acestea nu vor păstra sau adăuga arome alimentelor sau lichidelor și sunt protejate de scurgeri
 • Cu un design elegant care se potrivește cu ușurință în majoritatea suporturilor de pahare
 • Cu capace convenabile care protejează conținutul, previn scurgerile.
 • Usor de curatat
 • Cu o capacitate de 350 ml. până la 1,9 litri, potrivit pentru toate situațiile.
 • Cu o mare varietate de accesorii pentru a face grija mai ușoară și mai plăcută pentru tine și natură

Categorii

Sticle de apa

Frumoasele sticle de apă Klean Kanteen sunt ideale pentru orice utilizare, la fel ca și sticlele mici de 532 ml. sunt potrivite pentru călătorii scurte, iar de 800 ml pentru mai lungi. Sticlele de apă sunt fabricate din oțel inoxidabil și sunt disponibile ca Classic și Reflect într-o varietate mare de culori.

Termosuri pentru aventuri în aer liber

Klean Kanteen este cunoscut și iubit de iubitorii de natură. Termosurile TkWide sunt fabricate din oțel inoxidabil, ușoare, confortabile și de înaltă calitate. Sunt concepute pentru toate aventurile și călătoriile dvs. și vă vor menține băutura fierbinte până la 17 ore sau rece până la 63 de ore.

Sticle de apă izolate pentru fitness și antrenament

Sticlele izolate de Klean Kanteen vă pot însoți oriunde: sport, turism, ciclism, yoga, sală de gimnastică sau antrenamente acasă. Sticlele universale de apă din oțel sunt făcute pentru a fi confortabile pentru orice activitate pe care o desfășurați.

Căni termos pentru băuturi sau alimente

Încheiem scurgerilor de cafea în mașina cu căni termos Klean Kanteen, care sunt fabricate din materiale de cea mai înaltă calitate. Vor menține cafeaua fierbinte pe tot parcursul zilei și în zilele de lucru extrem de lungi.

Termosuri izolate pentru apă

Klean Kanteen TKPro are un perete dublu integrat din oțel inoxidabil și un capac de 360 ​​de grade. Indiferent dacă beți cafea fierbinte la câțiva kilometri de cel mai apropiat drum sau turnați cocktail-uri cu gheață în inima orașului, termosurile TKPro sunt cea mai bună soluție inovatoare de oțel, menținând cafeaua fierbinte până la 38 de ore și rece până la 100 de ore.

Sticle pentru copii și termosuri

Sticlele de apă Kid Kanteen sunt fabricate din oțel inoxidabil și sunt concepute special pentru copii. Sunt cele mai accesibile și mai rezistente sticle de apă din metal pentru un bebeluș și un copil mic. Sticlele pentru bebeluși cu deschiderea largă pot fi folosite și ca cutie pentru micul dejun cu ajutorul unuia dintre capacele noastre.

Cele mai vandute produse

Sticla de apă klean kanteen - 800 ml.
Știi cât de important este să rămâi hidratat în timpul zilei. Dar să transporti apă peste tot cu ...
140,00 Lei
Sticla de copii clasic sippy - 355 ml.
Sticla pentru copii Classic Sippy din oțel inoxidabil este concepută pentru a îndeplini activitatea constantă ...
130,00 Lei
Sticla de copii classic sport - 355 ml.
Sticla pentru copii Classic Sport din oțel inoxidabil este concepută pentru a îndeplini activitatea constantă ...
130,00 Lei
Термос Insulated TKWide Klean Kanteen - 592 мл.
Sticla izolată cu vacuum TKWide este proiectată cu flexibilitate, portabilitate și performanță pentru a prezenta ...
200,00 Lei

Cum se curăță Klean Kanteen?

Îngrijirea ușoară și curățarea sunt principalele factori pentru soluția adevărata Klean Kanteen pentru înlocuirea produselor de unică folosință.

 1. Umpleți sticla cu un amestec de apă și puțin oțet.
 2. Lăsați-l să stea peste noapte.
 3. Turnați cea mai mare parte a lichidului, dar lăsați puțin.
 4. Adăugați două linguri de bicarbonat de sodiu.
 5. Amestecați lichidul pentru a forma o pastă.
 6. Folosiți o perie pentru a curăța petele
 7. Clătiți bine și bucurați-vă!

Klean Kanteen cheltuie 1% din comparatura ta pentru natură

Certificat B Corporation.

Membru al Climate Natural care combate emisiile de carbon.