Ce este colagen?

Colagenul este un element de construcție major în toate organele și sistemele umane - reprezintă 30% din proteinele totale din corpul nostru.

Colagenul formează cartilajele, tendoanele și ligamentele, oasele și dinții. Întărește vasele de sânge și este necesar pentru dezvoltarea țesuturilor.

După vârsta de 25 de ani, începem să pierdem colagen cu aproximativ 1% pe an. Prin urmare, trebuie să stimulăm producția sa de către organism. Aportul zilnic de colagen hidrolizat ne ajută în îngrijirea pentru o funcționare mai bună a mușchilor, o recuperare mai rapidă din leziuni și contuzii, pentru detoxifiere, cu el încetinim procesele de îmbătrânire a pielii, părului, uzura articulațiilor și oaselor, avem grija de sistemul nostru digestiv si luptam cu mai mult succes cu stresul.


De ce să alegi Colagen hidrolizat de porc RealFood?

Carnea de porc reprezintă aproape 40% din consumul mondial de carne și, prin urmare, este considerată una dintre cele mai bine tolerate de organismul uman. Calitățile colagenului de porc sunt recunoscute de secole în cultura japoneză. Acolo este folosit pe scară largă în gătit și ca ingredient în cosmetică.

Peptidele de colagen sunt produsul final al hidrolizei proteinei gelatinei din piele și oase de animale (tipul | și III - cele mai comune în corpul uman). În acest proces, lanțurile de aminoacizi din proteină sunt reduse la compuși peptidici mai scurti. Acești compuși - peptidele de colagen - conțin 18 aminoacizi, dintre care 9 sunt esențiali. Peptidele de colagen conțin același set de aminoacizi și nutrienți ca și colagenul hidrolizat. Peptidele sunt bioactivate, adică au o biodisponibilitate ridicată. Aceasta înseamnă că sunt mai ușor de digerat decât gelatina sau colagenul neprocesat. Se dizolvă complet în băuturi calde sau reci, nu au miros și gust și sunt potrivite pentru consum direct sau gătit. Odată absorbite în sânge, ele afectează activitatea celulelor în mai multe feluri. Porcii ale căror piei și oase sunt folosite la producerea peptidelor sunt crescuți în Europa, conform cerințelor Uniunii Europene. Sunt hrăniți cu cereale și suplimente pe bază de plante din surse controlate, fără antibiotice.

  • Tipul I și III;
  • Insipid și inodor;
  • 40 de doze pentru 40 de zile
  • Extras din coaje și oase de porc;
  • Fabricat în Europa, conform cerințelor UE;
  • Solubil în lichide calde sau reci, inclusiv cafea, smoothie-uri și
Porcine colagen
150,00 Lei

Care este diferența dintre colagenul din carne de porc și cel din carne de vită?

Beneficiile colagenului din carne de porc sunt aceleași cu cele ale colagenului hidrolizat din carne de vită.

Se crede că colagenul de porc este mai bine absorbit de organismul uman decât cel de vită, măcar că ambele specii sunt bogate în colagen de tip I și III. Motivul este că colagenul de porc este structural mai aproape de colagenul uman și, prin urmare, provoacă mai puține efecte secundare, oricât de rare ar fi acestea.

COLAGEN HIDROLIZAT - REALFOOD
160,00 Lei
Porcine colagen
150,00 Lei

Care sunt beneficiile consumului de colagen de porc


Pentru cine sunt potrivite peptidele de colagen din porc?

  • În sportul activ și mișcarea;
  • Pentru a restabili producția de colagen după vârsta de 25 de ani;
  • Pentru o piele frumoasa si sanatoasa, cu efect anti-îmbătrânire;
  • Pentru combaterea bolilor articulare;
  • În recuperare după leziuni și după operații;
  • Pentru păr strălucitor și unghii sănătoase;
  • Pentru o digestie buna;
  • Dacă aveți nevoie de proteine ​​pure în dietă.