Ingrediente:

  • 2 linguri de zahăr la alegere
  • 2 linguri de cafea instant
  • 2 linguri colagen hidrolizat
  • 2 linguri de apă fierbinte
  • 1 cană de lapte
  • cuburi de gheata
  • un vârf de scorțișoară
  1. Adăugați cafeaua, zahărul și apa fierbinte într-un castron și amestecați timp de aproximativ 2 minute.

  2. Se adaugă puțină scorțișoară, se amestecă și puteți să vă bucurați.

  3. Umpleți o ceașcă cu cuburi de gheață, lapte și apoi adăugați deasupra amestecul de cafea.
  4. Adăugați colagenul hidrolizat și amestecați până devine un amestec gros și pufos.

Ingrediente lichide:

  • ½ cană de ulei de caju
  • ½ cană de îndulcitor de rădăcină de cicoare (sau zahăr la alegere)
  • ¼ cană de ulei de cocos, topit și răcit
  • 1 ou

Ingrediente uscate:

  • ½ cană de făină de migdale
  • ½ cană de colagen Keto Great Lakes
  • 1 lingura faina de cocos
  • 1 linguriță praf de copt
  • ¼ linguriță sol

Praf de scorțișoară

  • 1 lingură zahăr la alegere
  • ½ lingură de scorțișoară
  1. Într-un castron mare, bateți toate ingredientele lichide până se amestecă complet.

  2. Adăugați ingredientele uscate și amestecați până se amestecă.

  3. Așezați aluatul la frigider timp de 10-15 minute pentru a se răci.

  4. Preîncălziți cuptorul la 250 de grade și pregătiți hârtie de copt.

  5. Pregătiți praful de scorțișoară amestecând bine cele două ingrediente într-un vas mic.

  6. Odată ce aluatul s-a răcit, faceți bile și rulați fiecare bilă în amestecul de scorțișoară. Așezați bilele în tava de copt, cu distanța dintre ele fiind de 2-3 cm și apăsați ușor fiecare bilă de aluat, astfel încât să devină ca un disc.

  7. Coaceți timp de 10-11 minute sau până când marginile încep să devină puțin mai întunecate.

  8. Se lasă să se răcească pe o foaie de copt timp de cel puțin 5 minute înainte de a se pune pe o altă farfurie.


Ingrediente:

  • ½ cană de afine
  • ½ cană de căpșuni
  • ¼ cană de mure
  • ¼ cană de zmeură
  • ½ banana
  • ¾ cană de lapte de migdale (sau lapte la alegere)
  • ½ cană de iaurt
  • 2 lingurițe colagen hidrolizat cu fructe de padure
  1. Puneți fructele într-o pungă și congelați peste noapte în congelator. O altă opțiune este cumpărarea unui amestec gata preparat de fructe congelate.

  2. Puneți toate ingredientele într-un blender.

  3. Se amestecă până se omogenizează.


Ingrediente:

  • 1 lingura gelatină de vită
  • ½  cană de lapte de cocos
  • 1 2/3 cană de lapte proaspăt la alegere
  • 1/3 cană de agave sau sirop de arțar
  • 3 linguri praf de cacao
  •  ¼ linguriță sare de mare
  • 1 linguriță de vanilie
  1. Adăugați gelatina și laptele de cocos într-un castron și amestecați bine.

    1. Într-o cratiță mică, amestecați agave, cacao și sare de mare și încălziți la foc mediu. Amestecați des și gătiți timp de aproximativ 7 minute sau până când se ajunge la o bulă stabilă mobilă.

    2. Se ia de pe foc și se toarnă încet amestecul de cacao peste gelatină, amestecând în timp ce se toarnă.

    3. Adăugați vanilia și continuați să amestecați până când totul este bine amestecat.

    4. Puneți vasul la frigider timp de 20 de minute (puneți un prosop dedesubt dacă vasul este încă fierbinte) și puneți-l la frigider timp de 20 de minute.

    5. După 20 de minute, acoperiți cu un capac și lăsați 2 ore.

    6. Serviți!


    Ingrediente uscate:

    • 1 cană de făină de migdale
    • ½ cană colagen hidrolizat cu vanilie
    • ½ cană de făină de tapioca
    • 1 linguriță praf de copt
    • ¼ linguriță sare
    • ½ cană linguri de chipsuri de ciocolată
    • 2 linguri chipsuri de ciocolata

     

    Ingrediente lichide:

    • 3/4 cană zahăr de cocos
    • 4 ouă
    • ¼ cană de ulei de cocos, topit și răcit
    • 2 lingurițe de vanilie
    1. Preîncălziți cuptorul la 250 de grade și pregătiți o tigaie ungând fundul sau punând hârtie de copt.

    2. Într-un castron, amestecați toate ingredientele uscate (cu excepția chipsurilor de ciocolată) până se omogenizează bine.

    3. Într-un alt castron, amestecați toate ingredientele lichide.

    4. Se amestecă ingredientele din cele două boluri până se omogenizează bine.

    5. Se amestecă  ½ cană de chipsuri de ciocolată în aluat și se toarnă în tava pregătită.

    6. Se toarnă 2 linguri suplimentare de chipsuri de ciocolată și se coace timp de 50 de minute sau până când prăjitura devine maro-auriu.


    Ingrediente:

    • 2 linguri de colagen hidrolizat
    • 3/4 mere
    • 1/2 banane congelate
    • 1/4 avocado
    • 1 cană de spanac
    • 1/8 linguriță de scorțișoară măcinată
    • 3/4 cană de lapte de cocos cu vanilie⁠
    • 5-6 cuburi de gheață
    1. Amestecați colagenul hidrolizat, mar, banana congelata, avocado, spanac, scortisoara, miere si lapte de cocos.
    2. Se amestecă până se omogenizează.
    3. Adăugați cuburi de gheață.
    4. Se amestecă până se omogenizează.
    5. Serviți și bucurați-vă!