Ingrediente:
- 2 linguri de zahăr la alegere
- 2 linguri de cafea instant
- 2 linguri colagen hidrolizat
- 2 linguri de apă fierbinte
- 1 cană de lapte
- cuburi de gheata
- un vârf de scorțișoară
-
Adăugați cafeaua, zahărul și apa fierbinte într-un castron și amestecați timp de aproximativ 2 minute.
-
Se adaugă puțină scorțișoară, se amestecă și puteți să vă bucurați.
- Umpleți o ceașcă cu cuburi de gheață, lapte și apoi adăugați deasupra amestecul de cafea.
- Adăugați colagenul hidrolizat și amestecați până devine un amestec gros și pufos.
Ingrediente lichide:
- ½ cană de ulei de caju
- ½ cană de îndulcitor de rădăcină de cicoare (sau zahăr la alegere)
- ¼ cană de ulei de cocos, topit și răcit
- 1 ou
Ingrediente uscate:
- ½ cană de făină de migdale
- ½ cană de colagen Keto Great Lakes
- 1 lingura faina de cocos
- 1 linguriță praf de copt
- ¼ linguriță sol
Praf de scorțișoară
- 1 lingură zahăr la alegere
- ½ lingură de scorțișoară
-
Într-un castron mare, bateți toate ingredientele lichide până se amestecă complet.
-
Adăugați ingredientele uscate și amestecați până se amestecă.
-
Așezați aluatul la frigider timp de 10-15 minute pentru a se răci.
-
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade și pregătiți hârtie de copt.
-
Pregătiți praful de scorțișoară amestecând bine cele două ingrediente într-un vas mic.
-
Odată ce aluatul s-a răcit, faceți bile și rulați fiecare bilă în amestecul de scorțișoară. Așezați bilele în tava de copt, cu distanța dintre ele fiind de 2-3 cm și apăsați ușor fiecare bilă de aluat, astfel încât să devină ca un disc.
-
Coaceți timp de 10-11 minute sau până când marginile încep să devină puțin mai întunecate.
-
Se lasă să se răcească pe o foaie de copt timp de cel puțin 5 minute înainte de a se pune pe o altă farfurie.
Ingrediente:
- ½ cană de afine
- ½ cană de căpșuni
- ¼ cană de mure
- ¼ cană de zmeură
- ½ banana
- ¾ cană de lapte de migdale (sau lapte la alegere)
- ½ cană de iaurt
- 2 lingurițe colagen hidrolizat cu fructe de padure
-
Puneți fructele într-o pungă și congelați peste noapte în congelator. O altă opțiune este cumpărarea unui amestec gata preparat de fructe congelate.
-
Puneți toate ingredientele într-un blender.
-
Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente:
- 1 lingura gelatină de vită
- ½ cană de lapte de cocos
- 1 2/3 cană de lapte proaspăt la alegere
- 1/3 cană de agave sau sirop de arțar
- 3 linguri praf de cacao
- ¼ linguriță sare de mare
- 1 linguriță de vanilie
- Adăugați gelatina și laptele de cocos într-un castron și amestecați bine.
-
Într-o cratiță mică, amestecați agave, cacao și sare de mare și încălziți la foc mediu. Amestecați des și gătiți timp de aproximativ 7 minute sau până când se ajunge la o bulă stabilă mobilă.
-
Se ia de pe foc și se toarnă încet amestecul de cacao peste gelatină, amestecând în timp ce se toarnă.
-
Adăugați vanilia și continuați să amestecați până când totul este bine amestecat.
-
Puneți vasul la frigider timp de 20 de minute (puneți un prosop dedesubt dacă vasul este încă fierbinte) și puneți-l la frigider timp de 20 de minute.
-
După 20 de minute, acoperiți cu un capac și lăsați 2 ore.
-
Serviți!
Ingrediente uscate:
- 1 cană de făină de migdale
- ½ cană colagen hidrolizat cu vanilie
- ½ cană de făină de tapioca
- 1 linguriță praf de copt
- ¼ linguriță sare
- ½ cană linguri de chipsuri de ciocolată
- 2 linguri chipsuri de ciocolata
Ingrediente lichide:
- 3/4 cană zahăr de cocos
- 4 ouă
- ¼ cană de ulei de cocos, topit și răcit
- 2 lingurițe de vanilie
-
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade și pregătiți o tigaie ungând fundul sau punând hârtie de copt.
-
Într-un castron, amestecați toate ingredientele uscate (cu excepția chipsurilor de ciocolată) până se omogenizează bine.
-
Într-un alt castron, amestecați toate ingredientele lichide.
-
Se amestecă ingredientele din cele două boluri până se omogenizează bine.
-
Se amestecă ½ cană de chipsuri de ciocolată în aluat și se toarnă în tava pregătită.
-
Se toarnă 2 linguri suplimentare de chipsuri de ciocolată și se coace timp de 50 de minute sau până când prăjitura devine maro-auriu.
Ingrediente:
- 2 linguri de colagen hidrolizat
- 3/4 mere
- 1/2 banane congelate
- 1/4 avocado
- 1 cană de spanac
- 1/8 linguriță de scorțișoară măcinată
- 3/4 cană de lapte de cocos cu vanilie
- 5-6 cuburi de gheață
- Amestecați colagenul hidrolizat, mar, banana congelata, avocado, spanac, scortisoara, miere si lapte de cocos.
- Se amestecă până se omogenizează.
- Adăugați cuburi de gheață.
- Se amestecă până se omogenizează.
- Serviți și bucurați-vă!