Depozitare

Rezultatele testelor analitice pentru uleiul de ficat de cod extravirgin Rosita (EVCLO). 

Rezultatele nutriționale prezentate (vitamine liposolubile, steroli și acizi grași) ilustrează valorile tipice (gama) obținute în urma testelor analitice din următoarele institute: 

-NIFES (Institutul Național de Cercetare în Nutriție și Fructe de Mare) [20/12/2010] 

-ALS Food & Pharmaceutical (UK) [10/10/2012] 

-Testarea produselor alimentare Eurofins [19/02/2013] 

-Rosita EVCLO a fost testată [15.07.2011] de către producător și la ECO-Marine în laboratorul organic (Norwegian Aquaculture Research Institute, Fisheries and Aquaculture Research/Institutul Norvegian de Cercetare de alimente , pescuit și acvacultură), specializat în materii prime și produse marine. Număr proiect (C3937). 

-Serviciul analitic nutrițional (NAS), Institute of Aquaculture, University of Stirling, Scotland, United Kingdom [15/11/2013].