Povestea noastră RealFood 

Povestea noastră RealFood 

RealFood 

Fiecare început ascunde o poveste. Povestea noastră a început în 2016, când ne-am confruntat cu dificultăți în găsirea și achiziționarea de ulei de pește de calitate pentru fiica noastră, care avea atunci nevoie de aport de acizi grași Omega-3. Fiind reprezentanți ai sectorului corporatist, am decis că vom încerca să facem ca cel mai bun ulei de pește - Rosita EVCLO - să fie mai accesibil pe piața bulgară.

Astăzi, brand-ul RealFood este recunoscut în toată Bulgaria, deoarece uleiul de pește Rosita continuă să fie lider printre uleiurile de pește de pe piață, iar produsul creat de noi - colagenul hidrolizat RealFood face parte din rutina nenumăratelor doamne și domnișoare de peste 30 de ani și nu numai. Colagenul nostru este prezent ca o soluție pentru o piele mai sănătoasă și mai radiantă în din ce în ce mai multe saloane de înfrumusețare, datorită parteneriatului cu experții din domeniu.

Adevărata poveste 

Totul a început în 2016, când Kremena, Pavel și cu mine ne-am confruntat cu provocarea de a găsi cel mai bun ulei de pește, bogat în acizi grași Omega-3, pentru fiica noastră Simona, care avea atunci un an. Ea refuza categoric lapte praf, iar laptele matern a lui Kremena era pe terminate. Căutând alternative, am realizat cât de dificil este să găsim suplimente naturale, de calitate superioară, în Bulgaria. Dar într-o zi am dat peste Rosita EVCLO, un ulei de o calitate excepțională, cea mai bună alternativă, ulei recoltat imediat după capturarea codului sălbatic. Amândouă am hotărât să încercăm să îl importăm pentru a permite și altor mame și femei să aibă acces la îngrijire de înaltă calitate.

Cu pași mici și multe eforturi, magazinul RealFood a devenit treptat un loc recunoscut printre susținătorii unui stil de viață sănătos și cei care aleg uleiul de pește pur.  Încă de la început, RealFood, ba chiar de la înființare, s-a gândit la clienții săi – așa că portofoliul magazinului a crescut cu mai multe produse, produse premium care pot fi găsite doar aici. Majoritatea sunt recomandate chiar de către clienți noștri, care le cunosc deja și le cumpără din străinătate. În afară de uleiul de pește Rosita, colagenul hidrolizat Great Lakes - colagen hidrolizat de top 3 la nivel mondial - s-a impus de-a lungul timpului ca FAVORITUL gamei noastre de produse.

Cum a apărut colagenul hidrolizat RealFood, produsul care a ajutat mii de oameni să facă față căderii părului, durerilor articulare și pielii cu probleme

În 2021, au început să circule zvonuri potrivit cărora mica companie americană de familie Great Lakes va fi cumpărată de una mult mai mare. Eram într-adevăr îngrijorați de ceea ce se va întâmpla cu cel mai solicitat produs din magazin - care va fi calitatea, dacă ne vom putea baza pe cantități și cum se vor face livrările în Bulgaria. Brand-ul Great Lakes întrerupse de mai multe ori livrările în Europa din cauza originii sale americane și a dificultăților de tot felul. Grijile noastre nu au fost în zadar și nopțile nedormite ne-au dat un răspuns - s-a născut ideea de a crea propria noastră marcă de colagen.

La început nu știam exact cum va fi realizat acest lucru, dar pe măsură ce am început să căutăm, răspunsurile au venit la noi. Cercetările noastre ne-au întâlnit cu unul dintre cei mai mari producători de colagen din lume și, după ce l-am cunoscut în amănunt, am decis că aceasta era șansa noastră - o companie mare care putea garanta calitatea materiei prime, avea acces la viței crescuți pe pășune și avea suficiente fonduri disponibile pentru a efectua teste clinice cu colagenul.  

Am început să lucrăm în această direcție și astfel, în octombrie 2021, colagenul hidrolizat RealFood a apărut pe piață și a devenit imediat preferatul clienților noștri. Aceștia ne împărtășesc cum suplimentul a devenit o parte indispensabilă a rutinei lor zilnice și este un ajutor fidel în "lupta" împotriva diferitelor probleme. Provenit de la viței crescuți pe pășuni în zone ecologic curate din Brazilia, colagenul nostru îmbunătățește eficient problema căderii părului și a unghiilor fragile, favorizează hidratarea, reface pielea și are un efect pozitiv asupra deteriorării cartilajelor articulare.

Misiunea noastră se bazează pe principiul că clienții noștri merită să fie mereu cu un pas mai aproape de sănătatea lor optimă. Ne străduim să ne îmbunătățim serviciile în fiecare zi, și tocmai de aceea dezvoltarea brandului nu se va opri aici. În prezent, dezvoltăm alte câteva produse pe care le veți putea încerca foarte curând, iar în 2023 am lansat un nou proiect care își propune să prezinte opiniile experților în materie de sănătate și stil de viață sănătos cu privire la diverse aspecte și să informeze publicul nostru în profunzime - podcastul nostru RealTalks. Rămâneți pe fază pentru multe alte surprize din partea noastră care vă vor ajuta în drumul dvs. către o sănătate optimă. Mai avem multe de arătat!

Clienții noștri mulțumiți – răsplata noastră pentru eforturile depuse 

Echipa noastră foarte unită investește pasiune, talent și inspirație în fiecare zi pentru a se asigura că clienții noștri primesc nu numai suplimente de calitate și informații verificate, dar și, ceea ce este mai important - atitudine și atenție până la cel mai mic detaliu. Suntem uniți în jurul ideii că fiecare persoană merită atenție și o abordare specială, iar toți cei care au avut încredere în noi ar trebui să primească mai mult decât ceea ce au comandat - ar trebui să simtă grija cu care pregătim fiecare transport în fiecare zi. Rezultatele vorbesc de la sine, iar noi ne bucurăm când primim feedback pozitiv.

lei
170,00
 
lei
lei
110,00
 
lei