Ulei 100% nefermentat, extras imediat după capturarea peștelui pentru a păstra toate calitățile nutritive ca în ficatul propriu-zis.
Recoltat din pește sălbatic din unele dintre cele mai curate ape de pe planetă, cele din Atlanticul de Nord (la nord de Insula Don, Norvegia).
Este produs prin metoda Rosita TM, proces în întregime mecanic, fără tratament termic sau chimic, ceea ce garantează un produs complet natural.

Cel mai calitativ ulei de pește pe care natura îl poate oferi

lei
240,00
 
lei
lei
230,00
 
lei

Cel mai calitativ ulei de pește pe care natura îl poate oferi


  • Întărește imunitatea;
  • Susține sistemul cardiovascular;
  • Îmbunătățește sănătatea mentală;
  • Îmbunătățește funcția creierului;
  • Susține vederea;
  • Întărește oasele, mușchii, articulațiile;
  • Contribuie la sănătatea pielii, unghiilor, părului.

Adevărat superaliment raw!

Fiecare lot este testat de un laborator microbiologic terț și certificat pentru a respecta reglementările europene stricte privind potența și puritatea (inclusiv testarea pentru metale grele). Puteți vedea rezultatele pe site-ul oficial Rosita.

Cel mai calitativ ulei de pește pe care natura îl poate oferi

Copii


Îmbunătățește imunitatea și dezvoltă activitatea cerebrală, are grijă de sănătatea dinților și a oaselor.


Un sistem imunitar sănătos este esențial pentru prevenirea bolilor infecțioase. Uleiul de pește extravirgin ROSITA este o sursă excelentă de vitamina D3 naturală, vitamina A și acizi grași Omega-3 care stimulează imunitatea și sprijină dezvoltarea creierului copiilor.

Adulți


Are un efect benefic asupra creierului, sistemului nervos, inimii și asupra sănătății generale.


În viața noastră cotidiană agitată, de multe ori nu ne permitem să avem o alimentație nutritivă și variată. Uleiul de pește este un aliment bogat în nutrienți și ajută la combaterea stresului, stimulează concentrarea, are grijă de inimă.


Tehnologia de extracție

Uleiul de pește extra virgin Rosita EVCLO este extras prin aplicarea unei tehnici tradiționale prin care ficatul de cod își eliberează în mod natural uleiul.


Fiecare aspect al producției este controlat cu strictețe, astfel încât ceea ce primește consumatorul final este doar ulei de ficat de cod crud și proaspăt. Doar în acest fel toți nutrienții rămân intacți, așa cum au fost creați de natură.Aflați mai multe despre procesul de producție al Rosita AICI.


Tehnologia de extracție

Despre Rosita

Rosita Real Foods este o mică companie de familie din Norvegia, care produce în loturi mici uleiuri de pește extravirgin naturale și raw. Principalul său produs este uleiul de ficat de cod sălbatic presat la rece.


Misiunea Rosita este de a oferi suplimente nutritive durabile, pure și nealterate, care aduc beneficii oamenilor și sănătății lor! Uleiurile sunt produse folosind o tehnologie bine consolidată, complet mecanică, fără substanțe chimice sau tratament termic pentru a păstra toate proprietățile produsului.

Administrare

Doza zilnică recomandată de Ulei din ficat de cod EVCLO - lichid, este de ½ până la 1 linguriță sau 5 ml pe zi.


În cazul în care este administrat de către copii, vă rugăm să citiți instrucțiunile AICI.


Consultați medicul dumneavoastră în cazul în care sunt prezente afecțiuni medicale, dacă sunteți însărcinată sau alăptați sau înainte de a utiliza doze semnificativ mai mari decât cele recomandate.


Despre Rosita

Ambalare specială cu grijă pentru calitatea uleiului de ficat de cod:
  1. Sticlă specială de culoare închisă care protejează uleiul de pește de oxidare și îi păstrează calitățile;
  2. Ambalaj din carton și umplutură pentru protecție în timpul transportului;
  3. Agent de răcire reutilizabil;
  4. Instrucțiuni de administrare;
  5. Lingură de dozare.
lei
240,00
 
lei
lei
230,00
 
lei

Depozitare

Uleiul de pește lichid trebuie depozitat într-un loc întunecos și rece. Din acest motiv, noi păstrăm Rosita în congelator până când ajunge la dvs.


Termenul de valabilitate variază în funcție de tipurile de depozitare:

Dacă îl păstrați într-un congelator fără să fie deschis, uleiul de pește este bun până la 3 ani.

Dacă îl depozitați în frigider, fără a fi deschis, uleiul de pește are un termen de valabilitate de până la 1 an.

După deschiderea sticlei de ulei de pește și dacă este depozitat corespunzător, acesta este bun de consum până la 3 luni.

Aceste condiții de temperatură nu se aplică în cazul capsulelor de ulei de pește


Întrebări frecvente

O linguriță pe zi (5 ml) sau 3 până la 6 capsule (500 mg fiecare) pe zi.
Tot ceea ce trebuie să știți despre administrarea uleiului de pește de către copii poate fi găsit AICI
Tot ceea ce trebuie să știți despre administrarea uleiului de pește de către copii poate fi găsit AICI
Uleiul de pește lichid trebuie păstrat la întuneric și la frigider. Capsulele nu au nevoie de refrigerare.
Este recomandat să fie utilizat după luna a 3-a, dar numai după consultarea medicului care vă supraveghează.
Depinde de modul în care este depozitat. Termenul de valabilitate al uleiului de pește lichid variază în funcție de tipul de depozitare: în congelator: 3 ani; în frigider: 1 an; după deschidere: 3 luni.
Rosita EVCLO nu fermentează. Rosita EVCLO este produs prin utilizarea unei metode străvechi extrem de rare, care are ca rezultat un ulei de ficat de cod proaspăt, sălbatic și crud.
Nu este nevoie să faceți pauze cu acest ulei. Uleiul este 100% natural și nu există niciun pericol de supradozaj!