CE ESTE COLAGENUL HIDROLIZAT?

Colagenul hidrolizat este de o importanță majoră pentru integritatea structurală și pentru funcționarea deplină pe termen lung a organismului nostru. Acesta este extras din proteina gelatină provenită de la animale de pășune, iar procesul de transformare a colagenului în formă hidrolizată are loc prin hidroliza (descompunerea) legăturilor peptidice în molecule mai mici. Acest lucru permite creșterea biodisponibilității sale și o descompunere mult mai eficientă de către organism.

CUM SE OBȚINE COLAGENUL HIDROLIZAT?

Produsul final (colagen hidrolizat) este mai biodisponibil, deci ajunge mai repede și mai eficient în locurile unde este necesar. Organismul absoarbe forma hidrolizată de colagen mult mai rapid și mai ușor. Are o structură unică de aminoacizi, cu o compoziție de aminoacizi mai mare decât colagenul nehidrolizat.

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU COLAGENUL PE MĂSURĂ CE ÎMBĂTRÂNIM?

Pe măsură ce îmbătrânim, organismul produce din ce în ce mai puțin colagen, iar colagenul existent se descompune din ce în ce mai repede. De asemenea, colagenul scade în calitate pe măsură ce trec anii.

Femeile se confruntă cu o scădere semnificativă a producției de colagen după menopauză. Este normal ca toată lumea să experimenteze simptome ale unei scăderi a producției de colagen, proces care începe după vârsta de 25 de ani, dar care se resimte mai vizibil după vârsta de 40 de ani.

arrow_right_alt   Trage
Before
After

BENEFICIILE COLAGENULUI

lei
170,00
 
lei
lei
110,00
 
lei