Colagen hidrolizat, asistentul tau în întreținerea frumuseții naturale

Acesta este modul în care produsul vă face pielea mai frumoasă și mai tânără, părul mai gros și unghiile mai sănătoase.

Te trezești și te grăbești la muncă. Mănânci ceva mic. Bei cafea. Ai atât de multă muncă în birou încât aproape uiți de prânz. Comenzi un sandviș la colegi. Seara ajungi acasă obosit și nu-ți vine deloc să gătești. Așa că ajungi într-un punct în care te uiți în oglindă și de acolo sta o femeie cu pielea uscată și pufoasă, cu un aspect obosit și cu linii fine.
Îți dai seama că trebuie să ai mai multă grijă de corpul tău, dar cum? Ai nevoie de ceva care să ofere corpului tău nutrienți fără a lua mult timp și efort. Colagenul hidrolizat vine în ajutor. De aceea este ajutătorul tău valoros în lupta împotriva semnelor îmbătrânirii și de ce îți va oferi părului, pielii și unghiilor tot ce au nevoie pentru a fi frumoase.

CE ESTE COLAGENUL?
Cunoscut că principala proteină structurală a corpului, colagenul poate fi găsit în aproape fiecare parte: de la mușchi și tendoane la păr, piele și unghii. Rolul său principal este de a menține țesuturile sănătoase și de a ajuta organismul să se refacă rapid. De aceea se numește „lipici”, care ne menține întregi, sănătoși și puternici. Din păcate, în timp, cantitatea de colagen din organism scade și acest lucru se vede cel mai bine în fața așa-numitelor. semne de imbatranire:

Pielea devine uscată și se încetinește, apar riduri, pete, celulită;

- Unghiile cresc mai încet și se rup mai ușor;

- Părul se usucă și se uzează.

CUM MĂ AJUTĂ COLAGENUL HIDROLIZAT?

S-a dovedit că odată cu înaintarea în vârstă, colagenul din corp începe să scadă. Se pare că acest lucru se vede prin pielea lăsată, prin apariția ridurilor, vergeturilor, petelor și celulitei. Acestea apar deoarece lipsa colagenului duce la lipsa elasticității și subțierea pielii. Astfel, atunci când pielea este mai subțire, este mai susceptibilă la efectele nocive ale mediului, ceea ce înrăutățește și mai mult starea sa.


Luat zilnic, colagen hidrolizat oferă organismului doza necesară de „lipici” pentru a-l menține în formă. Aportul regulat de colagen hidrolizat (cel puțin 8 săptămâni) duce la:

- Îmbunătățirea elasticității și densității pielii;

- Creșterea hidratarea generală a corpului;

- Pielea devine fina și tânără;

- Părul este mai gros și mai sănătos;

- Unghiile cresc mai repede și se rup mult mai puțin.

CUM SE ACCEPTĂ?

A lua colagen hidrolizat este unul dintre cele mai ușoare lucruri care trebui să le faci în timpul zilei. Doar adaugi-l la băutura preferată și ai terminat. Și, dacă vrei experimenta, îl poți adăuga chiar și la smoothie sau la salata ta preferată. Ai nevoie doar de 2 linguri de măsurare pe zi pentru a fi sigur că „îți hrănești” corpul cu doza necesară de colagen.

Comandă colagenul hidrolizat astăzi și oferi părului, pielii și unghiilor îngrijirea de care au nevoie.

lei
170,00
 
lei
lei
110,00
 
lei
lei
5,00
 
lei