Despre noi

Noi suntem RealFood și aici, la noi, vei descoperi suplimente alimentare testate clinic și certificate, care se produc în loturi mici, precum și produse naturale, care nu vor dăuna nici ție, nici naturii.

Misiunea noastră:

Livrarea rapidă, ușoară și în timp util de produse și informații verificate pentru fiecare persoană preocupată de sănătate din Bulgaria și România.

Viziunea noastră:

Clienții noștri sunt cu un pas mai aproape de sănătatea lor optimă!
Este anul 2006 și totul a început dintr-o dragoste imensă pentru un copil – Simona, fiica lui Pavel și a Kremenei.
Ca orice mămică, Kremena s-a găsit față-n față cu o mare provocare – să descopere cel mai bun ulei de pește, bogat în bogat în acizi grași Omega-3, pentru Simona, care avea doar 1 anișor pe vremea aceea și care refuză să mănânce lapte praf, iar laptele matern al mamei sale era pe terminate. "După mai multe nopți de căutări și comparații, am ajuns la concluzia că în Bulgaria nu există ulei de pește într-adevăr de calitate.

Apoi, din articol în articol, am dat peste EVCLO! L-am comandat, dar nu voiam să-l aștept de fiecare dată din străinătate. Dorința mea era să îl recomand și prietenilor mei. Așa că mi-am zis că Rosita EVCLO ar trebui să existe pe piața bulgară. Ar trebui să avem acces ușor la acest aliment, neprețuit pentru sănătatea întregii familii", declară Kremena.

Se pare că în Bulgaria și în Balcani lipsesc multe produse de calitate ale unor companii globale de top. Iar cererea există. Conduși de nevoile clienților noștri, ne-am extins treptat portofoliul, iar în 2021 am creat propriul brand de colagen hidrolizat premium.

Pavel a fost dedicat ideii RealFood încă de la început. Kremena a rămas în lumea corporatistă pentru încă 5 ani, dar la sfârșitul anului 2022 era parte activă în echipa deja mărită de la RealFood. În spatele numelui RealFood se află o echipă mică, dar compactă, de oameni care iubesc ceea ce fac și o fac bine, din suflet și din inimă. Cu toții, împreună, ne unim eforturile în misiunea RealFood.

Dacă există un produs de calitate care te interesează, dar nu îl găsești pe piața românească, scrie-ne!  

Pavel este omul de bază de la RealFood, dar și omul pentru care nimic nu este imposibil! Dacă ceva nu a fost încă inventat, Paul va găsi rapid o modalitate de a face asta. Pasiunea lui sunt marketingul digital și provocările, iar ceea ce îi place cel mai mult este să se provoace pe sine. Pavel joacă squash și practică yoga. Când are mai mult timp liber, evadează repede din orașul mare și zgomotos pentru a se bucura de liniște în mijlocul naturii. Pentru el, RealFood este o misiune și un mod de viață.

Pavel
Fondator

Kremena este o persoană care ne inspiră, are un scop precis, este diplomată și foarte deschisă în comunicarea cu oamenii. Îi place să citească și să călătorească, iar adevăratul ei har este acela de explorator - găsind mereu soluții, talente și produse excepționale! Pe lângă faptul că este co-fondator și director general al RealFood, Kremenna este șefa echipei de marketing. Împreună cu soțul ei, Pavel, este responsabilă pentru parteneriatele strategice și dezvoltarea afacerilor companiei de familie. În opinia Kremenei, RealFood este autentică, colorată și are încă multe de arătat!

Kremena
Fondator

Valeria este o perfecționistă creativă și ambițioasă care știe cum să creeze totul de la zero. Calitățile ideale pentru un specialist în marketing și designer grafic la RealFood! Îi place să se relaxeze pe malul mării, să călătorească, să citească, să încerce mâncăruri noi și să învețe lucruri noi. Datorită ei, materialele tipărite și digitale ale RealFood sunt frumoase și atractive. Consideră că mediul RealFood este interesant, inovator și că se dezvoltă rapid. Da, are dreptate. Iar contribuția ei la dezvoltarea companiei este semnificativă.

Valeria
Expert în marketing și designer grafic

Iulian este un cineast foarte responsabil și creativ care se ocupă de conținut audio și video la RealFood. Poți conta întotdeauna pe el dacă ai chef să urmărești un film sau un serial bun. Pe lângă faptul că este un cineast pasionat, lui Iulian îi place să se plimbe fără o destinație anume gândindu-se la idei noi, are nevoie doar să-i răsune în urechi o muzică bună. Este cel mai bun la a crea - filmează, editează, adaugă efecte și face fiecare poveste și mai interesantă și intrigantă. Pentru Iulian, RealFood este un loc inovator, sănătos și interesant, așa că aventura sa alături de echipă este încă pe cale să urmeze.

Iulian
Videograf

Boriana este specialist în PR și marketing digital, iar la RealFood este Magicianul rețelelor sociale. Este un călător curios și îi place să cunoască oameni noi. Astfel, Boriana se inspiră pentru a crea: conținut atractiv, colaborări interesante și parteneriate de succes. Entuziasmul lui Boriana este contagios! Debordează de energie și de idei noi, iar construirea unor concepte de lucru este hobby-ul ei preferat. Consideră că RealFood evoluează, este flexibilă și inspirațională, iar Boriana este categoric un element vital în creșterea companiei.

Boriana
Expert în marketing

Beti este activă, îndemânatică, responsabilă și fericită! Îi place să alerge, să danseze și să gătească mâncăruri delicioase care îi încântă pe cei din jurul ei. Datorită lui Beti, comenzile dvs. sunt acceptate imediat, pregătite la timp și expediate corect la adresa indicată. Ea respectă loialitatea RealFood față de angajați, clienți și parteneri și împărtășește dorința constantă a echipei de a se îmbunătăți.

Elisabeta
Relații cu clienții

Toni - optimistul nostru simpatic, dar foarte responsabil, care se pricepe la orice își pune mintea la contribuție! Printre hobby-urile sale se numără colecționarea de capace de bere, pictura, predarea scrimei la copii și găsirea de noi modalități de a face echipa să râdă. Rolul ei la RealFood este să pregătească expedierile și să ne înveselească cu simțul ei nesfârșit al umorului. RealFood în trei cuvinte după părerea lui Toni - dezvoltare, spirit de echipă și preocupare pentru sănătate! Îți mulțumim pentru zâmbete, Toni!

Toni
Relații cu clienții

Bistra este o persoană responsabilă, autoorganizată și creativă. Îi place yoga și artele aplicate - creează vitralii, lămpi și ornamente din sticlă colorată. Bistra este călătorul nostru pe străzile Sofiei. Ea are grijă ca comenzile să fie livrate rapid, adaptându-se întotdeauna la preferințele dvs. individuale în calitate de client al nostru. Nu există nicio barieră lingvistică pentru ea. Bistra vă poate vorbi în bulgară, germană și engleză, pentru că este, printre altele, traducătoare amatoare.

Bistra
Curier

Mihaela este studentă la stomatologie în București. Este foarte interesată de un stil de viață sănătos și consideră că are un scop comun cu RealFood - să ajute clienții să fie cu un pas mai aproape de sănătatea lor optimă. Lui Mihaela îi place să comunice cu clienții noștri din România și o face cu ușurință în română, engleză sau bulgară. Pentru Mihaela, RealFood este o aspirație, un stimulent și o ușă larg deschisă pentru dezvoltare.

Mihaela
Relații cu clienții