BENEFICIILE CONSUMULUI DE COLAGEN

Colagenul pătrunde în stratul dermic, promovând astfel producția de celule noi și hidratarea. Rezultatele pot fi observate în mai multe moduri - imperfecțiunile, cum ar fi celulita și vergeturile, devin mai puțin vizibile, deoarece pielea devine mai suplă și mai tonifiată, liniile fine încep să se atenueze, uscăciunea este redusă, iar iritațiile cauzate de mediul extern sunt mai puțin vizibile. Aspectul general al pielii este mai sănătos, radiant și suplu.

Peptidele de colagen pătrund în profunzime în foliculul de păr și astfel îi întăresc structura. Se observă mai multă strălucire, cu mai puțin încrețiri și încurcături incomode. Condițiile atmosferice nu mai afectează părul în același mod temporal, deoarece părul este hrănit din interior. Acesta este mai "viu" și cu o prezență mai mică a căderii părului. Există mai puțină subțiere, permițând atingerea lungimii visate.

Peptidele pătrund adânc în placa unghiei, ajutând astfel la reducerea deformării. Rezultatul - unghiile sunt hrănite din interior și sunt vizibil mai dense la exterior. Pe termen lung, se reduc așchiile, delaminarea și distrugerea stratului superior superficial. Unghiile sunt mai puternice și mai rezistente la impactul constant al activităților zilnice.

Colagenul hidrolizat ajută la recuperarea mai rapidă a
țesutului conjunctiv din mușchi după efort fizic și creștere sau în timpul
antrenamentelor regulate. Separat, este o alegere excelentă pentru sportivii al
căror obiectiv este de a construi masa musculară. Colagenul îmbunătățește
adaptarea la o activitate fizică crescută, deoarece menține nivelurile optime
de proteine în organism.

Colagenul acționează împotriva inflamației în zona cartilajului articular în mișcarea activă și în disconfortul pronunțat datorat pierderii colagenului, datorită aminoacizilor prolină și glicină. Durerea și disconfortul la nivelul cartilajului articular în timpul mișcării și al statului prelungit în picioare sunt reduse semnificativ, iar mișcarea este mai plăcută și mai confortabilă.

Colagenul are grijă de densitatea osoasă și, astfel, reduce riscul diferitelor boli ale oaselor, cum ar fi osteoporoza. Îmbunătățește mobilitatea la persoanele care au început să își piardă colagenul. Combinat cu mișcarea regulată, colagenul poate preveni senzația de disconfort la nivelul oaselor.

Aminoacizii glicină și prolină conținuți în colagen au grijă de sănătatea intestinelor. Aceștia au capacitatea de a îngroșa mucoasa intestinală, făcând-o mai rezistentă la permeabilitate. Acest proces protejează intestinul de o serie de bacterii care cauzează boli capabile să atace sănătatea generală.

Colagenul hidrolizat luptă eficient împotriva inflamațiilor din tot corpul. Oferă, de asemenea, prevenție împotriva proceselor inflamatorii viitoare în tot corpul. Acționează eficient asupra inflamației din celule și țesuturi, având un impact asupra sănătății generale și prevenind boli precum artrita, astmul și altele. Unele procese inflamatorii au loc fără simptomatologie, astfel încât contează ce fel de prevenție aplicăm.

MAI MULTE DESPRE COLAGEN 

lei
170,00
 
lei
lei
110,00
 
lei