Cum să păstrați sistemul imunitar puternic și să evitați răceli?

Cum să păstrați sistemul imunitar puternic și să evitați răceli?

um vă puteți îmbunătăți sistemul imunitar?

Cum puteți uita de răceli și viruși?

Cum vă puteți bucura de o sănătate bună?

În general, sistemul dvs. imunitar face o treabă remarcabilă de a vă proteja de agenți patogeni. Dar uneori eșuează: un germen sau un virus vă invadează cu succes corpul și vă îmbolnăviți. Este posibil să interveniți în acest proces și să vă întăriți sistemul imunitar? Ce se întâmplă dacă vă îmbunătățiți dieta? Luați anumite vitamine sau preparate din plante? Faceți alte schimbări ale stilului de viață în speranța de a crea un răspuns imun aproape perfect?

Iată câteva lucruri pe care trebuie să le cunoașteți despre sistemul imunitar și cum să îl îmbunătățiți cu ulei de pește:

Ce este sistemul imunitar?

Acestea sunt toate lucrurile pe care corpul nostru le folosește pentru a combate infecțiile: anticorpi, celule și multe alte lucruri care ne mențin sănătoși. În general, sistemul imunitar face o treabă uimitoare de a face față microbilor inofensivi care trăiesc în și pe noi. În același timp, identifică și expulzează acele specii mai dăunătoare care pot provoca boli.

Ce puteți face pentru a nu vă îmbolnăvi?

Există atât de mulți viruși care au evoluat pentru a provoca răceli - poate 200 sau mai mulți. Este dificil să înțelegem cum le putem învinge pe toate. Se răspândesc de la persoană la persoană prin picături mici în aer sau prin mucus care cade pe mâini și suprafețe. Puteți lua măsuri rezonabili pentru a reduce riscul transmiterii, spălându-vă mâinile în mod regulat, mâncând sănătos și reducând obiceiurile dăunătoare, cum ar fi fumatul și consumul de alcool.

Dar copiii? De ce se îmbolnăvesc mai mult?

Sistemul imunitar trebuie să învețe: trebuie să câștige experiență. Așa cum mergem la școală pentru a afla fapte, mergem și acolo pentru a obține germeni și pentru a ne antrena sistemul imunitar.

 De exemplu, odată ce întâlnește un virus, sistemul imunitar păstrează de obicei o „memorie” a modului în care a scăpat de virus din organism. Dacă întâlnește același virus mai târziu în viață, sistemul imunitar poate reveni la acea „memorie” și poate ataca și învinge virusul înainte ca acesta să vă îmbolnăvească.

Sistemele imune ale copiilor nu au învățat încă să lupte împotriva diferitelor tipuri de viruși. De aceea se îmbolnăvesc mult mai mult decât adulții.

Cum vă va ajuta uleiul de pește să vă îmbunătățiți sistemul imunitar?

Deci, cum vă asigurați că sistemul imunitar este sănătos și păstrează virușii și germenii departe? Desigur, o dietă sănătoasă, consumând suficiente fructe și legume și consumând cel puțin doi litri de apă pe zi trebuie să fie prezentă în viața de zi cu zi. Dar există un alt element care vă va ajuta să aveți o imunitate sănătoasă, indiferent dacă este sau nu sezonul virușilor - omega-3.

Omega-3 este unul dintre cele mai populare suplimente din lume. Milioane de noi iau omega-3 în fiecare zi pentru a ne susține inima, creierul și articulațiile. Dar știați că omega-3 vă poate ajuta și la menținerea sistemului imunitar?

Cum afectează Omega-3 sistemul imunitar?

Limfocitele sunt celule care patrulează organismul pentru potențiale amenințări sub formă de bacterii, viruși și ciuperci și fără a deveni prea profunde, pot fi clasificate ca celule T sau celule B. De aici vine și rolul Omega-3, deoarece diferite studii arată că suplimentarea dietei cu Omega-3 poate crește semnificativ activarea și numărul de celule T din organism și, prin urmare, capacitatea sa de a lupta împotriva bolilor.

Rosita EVCLO - calea naturală către un sistem imunitar mai sănătos

Dacă doriți să avrți grijă de corpul dvs. și de sistemul imunitar. Selectează Rosița. Proaspăt, sălbatic și crud, uleiul de ficat de cod Rosita este o sursă naturală de acizi grași Omega-3, vitamina A liposolubilă și vitamina D3.

Extras din unele dintre cele mai curate ape ale Atlanticului de Nord, create prin tehnologia veche, vikingă, păstrează toți nutrienții. Acest lucru îl face un supliment nutrițional adecvat pentru întreaga familie - atât pentru membrii mari, cât și pentru cei mici. Faptul că este nefermentat este doar un alt motiv pentru al alege.

Luarea zilnică a Rosita Evclo vă va ajuta să vă îmbunătățiți starea generală de sănătate și, mai ales, să vă îngrijiți sistemul imunitar. Comanda acum!