Meniu

Blog

Colagen - de ce este important și util pentru tine? 17.03.2022 09:03:21

Colagen - de ce este important și util pentru tine?

Familiarizați-vă cu suplimentul alimentar - colagen!

Dacă ne urmăriți de mult timp, știți deja că v-am explicat acest fapt: Colagenul este cel mai comun tip de proteină structurală la animale. Este implicat în construirea celulelor și țesuturilor noastre. Există 28 de tipuri cunoscute de colagen, colagenul de tip I reprezentând 90% din colagenul din corpul uman. Proteina constă în principal din aminoacizii glicină, prolină și hidroxiprolină. Acești aminoacizi formează trei catene care formează un triplu helix caracteristic. Este situat în țesutul conjunctiv, pielea, tendoanele, oasele și cartilajul.

Colagenul oferă suport structural țesuturilor și joacă un rol important în procesele celulare, inclusiv repararea țesuturilor, răspunsul imun, comunicarea celulară, migrarea celulelor - un proces necesar pentru întreținerea țesuturilor.

Celulele țesutului conjunctiv, numite fibroblaste, produc și mențin colagenul în organism. Odată cu vârsta, funcția fibroblastelor se deteriorează și producția de colagen încetinește. Acest lucru, împreună cu pierderea unei alte proteine ​​structurale cheie, elastina, duce la semne vizibile de îmbătrânire, cum ar fi pielea lăsată, ridurile și mobilitatea redusă.

Corpul produce doar colagen și îl obținem mâncând carne, pește, pui, suplimente. Colagenul, pe care îl luăm prin diverse suplimente - hidrolizat sub formă de pudră, tablete, în băuturi, prin acțiune locală cu creme de față, are ca scop combaterea semnelor îmbătrânirii - ridurile, pierderea hidratării pielii, durerile articulare.

Colagen hidrolizat - pulbere, poate fi folosit la gătit, adăugat în băuturi - atat calde cat si reci, alimente precum fulgi de ovaz, iaurt, batoane energetice.

Ce se întâmplă când colagenul scade?

Odată cu înaintarea în vârsta, producția de colagen scade în mod natural. Treptat, colagenul se fragmentează (fragmentarea este procesul de rupere a unei bucăți dintr-un organism, urmată de diviziunea celulară mitotică) și scade. Aceste modificări duc la semnele caracteristice ale îmbătrânirii, cum ar fi ridurile, pielea uscată și lăsată. Integritatea colagenului din sistemul osos este, de asemenea, perturbată, ceea ce duce la o scădere a rezistenței osoase. În timp ce pierderea și deteriorarea colagenului odată cu înaintarea în vârsta este inevitabil, dieta necorespunzătoare și schimbările stilului de viață, de asemenea, pot  accelera acest proces.

Fumatul descompune colagenul și provoacă îmbătrânirea pielii, riduri și pierderea elasticității.

Abuzul de alcool reduce, de asemenea, producția acestuia și dăunează mecanismelor de reparare a pielii.

O dietă bogată în zahăr adăugat și în alimente procesate poate duce la îmbătrânirea prematură. Ea contribuie la un proces numit glicație. Reduce producția de colagen și acest lucru interferează cu capacitatea sa de a interacționa cu celulele și proteinele din jur.

Expunerea excesivă la soare reduce, de asemenea, producția de colagen, ceea ce duce la deteriorarea prematură a pielii. Prin urmare, este important să folosiți protecție solară și să evitați cele mai calde ore ale zilei.

Ce alimente sunt bogate în colagen?

Colagenul este în mare parte derivat din animale - din pielea și oasele lor. Bogate în colagen sunt:

  • produse pe bază de oase și articulații, inclusiv bulion de oase;
  • oase, piele și articulații ale animalelor de pășunat, găini;
  • produse din unele tipuri de fructe de mare, meduze.

Regula de bază este că, pentru a stimula producția naturală de colagen, trebuie să consumăm carne de la animale de pășunat, păsări de curte, pește, fasole și ouă. Conțin aminoacizi importanți pentru producerea și menținerea colagenului în organism.

Vitamina C este, de asemenea, necesară pentru sinteza colagenului, astfel încât prezența unor niveluri scăzute sau deficitare de vitamina C poate duce la deteriorarea producției de proteine ​​valoroase. Mâncați mai multe citrice pure și organice, ardei, verdeață, fructe de pădure.

De ce este util să luați un supliment de colagen?

Beneficiile suplimentelor de colagen sunt incontestabile. Una dintre cele mai populare aplicații ale acestora este pentru o piele mai sănătoasă. Conform a 19 studii care au implicat 1.125 de participanți (95% femei) cu vârste cuprinse între 20 și 70 de ani, administrarea de colagen hidrolizat îmbunătățește hidratarea și elasticitatea pielii și încetinește apariția ridurilor. Hidroliza, în care proteina este descompusă în bucăți mai mici, facilitează absorbția acesteia de către organism.

Dozele de colagen despre care se crede că sunt eficiente pentru îmbunătățirea sănătății pielii în studiile de cercetare variază, dar în majoritatea studiilor au folosit 2,5 până la 15 grame pe zi timp de 8 săptămâni sau mai mult.

Colagenul ajută, de asemenea, la reducerea densității minerale osoase. Un studiu a analizat efectele consumului de suplimente de colagen la 102 femei aflate în postmenopauză. Cei care au luat 5 grame de peptide de colagen (colagen hidrolizat) pe zi timp de 1 an au crescut densitatea osoasa la nivelul coloanei vertebrale si femurului. Rezultatele unui studiu în rândul femeilor care au luat 5 grame de colagen zilnic timp de 4 ani sunt similare. Concluzia este că colagenul ajută în postmenopauză la pacienți care prezintă un risc mai mare de a dezvolta osteopenie și osteoporoză.

Există efecte secundare?

Opinia generală este că suplimentele de colagen sunt sigure și nu implică efecte secundare grave. Însă medicii recomandă femeilor însărcinate și mamelor care alăptează să consulte un specialist înainte de a le lua. Producătorii combină adesea colagenul cu alte ingrediente în suplimente care pot prezenta un risc pentru sănătate. Unele extracte din plante sau vitamine pot interacționa cu medicamentele prescrise în mod obișnuit. Combinația de colagen și biotină poate interfera cu testele de laborator pentru funcția tiroidiană sau testele cardiace.

Dieta echilibrata si sport pentru mai mult colagen

O dietă echilibrată pentru a menține țesutul muscular și oasele odată cu vârsta este extrem de important. Pentru a menține nivelul de colagen din organism pentru sănătatea oaselor, este suficient să obțineți proteine ​​ suficiente de înaltă calitate, vitamina D, calciu, vitamina C și zinc. Sportul și antrenamentul cu greutăți sporesc efectul. Este imposibil să prevină orice pierdere de colagen legată de vârstă, dar este posibil să încetinească procesul. Dieta și alți factori ai stilului de viață pot afecta în mod semnificativ producția de colagen în corpul dvs. Dacă evităm fumatul și abuzul de alcool, putem încetini modificările de colagen legate de vârstă și putem reduce semnele îmbătrânirii, cum ar fi ridurile.

Dacă evităm produsele din carne procesată precum hot-dog-urile și baconul, prăjelile precum cartofii prăjiți și puiul prăjit, carnea friptă și carnea la grătar, vom reduce concentrația de AGE din organism. Aceasta este o toxină care se acumulează în piele în timpul glicației și provoacă întărirea colagenului, împiedică acțiunea proteinelor responsabile de recuperarea acestuia. Putem reduce efectele nocive luând colagen hidrolizat pentru o perioadă lungă de timp, conform dozei indicate pe ambalaj sau conform prescripției medicului.

COLAGEN HIDROLIZAT - REALFOOD
Nou
Ce este colagenul hidrolizat? Colagenul este cea mai abundentă proteină din corpul uman, reprezentând 30% din ...
150,00 Lei
Collagen Hydrolysate - Хидролизиран Колаген
Ce este colagenul hidrolizat Colagenul hidrolizat din carne de vită este o combinație unică de aminoacizi la ...
180,00 Lei
Colagen hidrolizat - 226 gr.
Ce este colagenul hidrolizat Colagenul hidrolizat din carne de vită este o combinație unică de aminoacizi la ...
100,00 Lei
Collagen Hydrolysate - Хидролизиран Колаген - stick
Ce este colagenul hidrolizat? Colagenul hidrolizat din carne de vită este o combinație unică de aminoacizi la ...
120,00 Lei

Comentarii

Acest articol nu are inca niciun comentariu

Lasa un comentariu

Colagen Hidrolizat

Colagen Hidrolizat

Colagen - de ce este important și util pentru tine?

Colagen - de ce este important și util pentru tine?

Familiarizați-vă cu suplimentul alimentar - colagen!Dacă ne urmăriți de mult timp, știți deja că v-am explicat acest fapt: Colagenul este cel mai comun ti Familiarizați-vă cu suplimentul alimentar - colagen!Dacă ne urmăriți de mult timp, știți deja că v-am explicat acest fapt: Colagenul este cel mai comun ti 2022-05-09T16:18:12+03:00 Colagen - de ce este important și util pentru tine?

<h3><strong>Familiarizați-vă cu suplimentul alimentar - colagen!</strong></h3> <p>Dacă ne urmăriți de mult timp, știți deja că v-am explicat acest fapt: Colagenul este cel mai comun tip de proteină structurală la animale. Este implicat &icirc;n construirea celulelor și țesuturilor noastre. Există 28 de tipuri cunoscute de colagen, <strong>colagenul de tip I reprezent&acirc;nd 90% din colagenul din corpul uman</strong>. Proteina constă &icirc;n principal din aminoacizii glicină, prolină și hidroxiprolină. Acești aminoacizi formează trei catene care formează un triplu helix caracteristic. Este situat &icirc;n <strong>țesutul conjunctiv, piele</strong><strong>a, tendoane</strong><strong>le, oase</strong><strong>le și cartilaj</strong><strong>ul</strong>.</p> <p>Colagenul oferă suport structural țesuturilor și joacă un rol important &icirc;n procesele celulare, inclusiv <strong>repararea țesuturilor, răspunsul imun, comunicarea celulară</strong>, migrarea celulelor - un proces necesar pentru &icirc;ntreținerea țesuturilor.</p> <p>Celulele țesutului conjunctiv, numite fibroblaste, produc și mențin colagenul &icirc;n organism. Odată cu v&acirc;rsta, funcția fibroblastelor se deteriorează și producția de colagen &icirc;ncetinește. Acest lucru, &icirc;mpreună cu pierderea unei alte proteine ​​structurale cheie, elastina, duce la <strong>semne vizibile de &icirc;mbătr&acirc;nire, cum ar fi pielea lăsată, ridurile și mobilitatea redusă</strong>.</p> <p>Corpul produce doar colagen și &icirc;l obținem m&acirc;nc&acirc;nd carne, pește, pui, suplimente. Colagenul, pe care &icirc;l luăm prin diverse suplimente - hidrolizat sub formă de pudră, tablete, &icirc;n băuturi, prin acțiune locală cu creme de față, are ca scop combaterea semnelor &icirc;mbătr&acirc;nirii - ridurile, pierderea hidratării pielii, durerile articulare.</p> <p><a href="https://real-food.ro/article/ce-este-colagen-hidrolizat-si-cum-ne-ajuta"><strong>Colagen hidrolizat</strong></a> - <strong>pulbere, poate fi folosit la g</strong><strong>ătit, ad</strong><strong>ăugat </strong><strong>&icirc;n b</strong><strong>ăuturi - atat calde cat si reci, alimente</strong> precum fulgi de ovaz, iaurt, batoane energetice.</p> <h3><strong>Ce se &icirc;nt&acirc;mplă c&acirc;nd colagenul scade?</strong></h3> <p>Odată cu &icirc;naintarea &icirc;n v&acirc;rsta, producția de colagen scade &icirc;n mod natural. Treptat, colagenul se fragmentează (fragmentarea este procesul de rupere a unei bucăți dintr-un organism, urmată de diviziunea celulară mitotică) și scade. Aceste modificări duc la semnele caracteristice ale &icirc;mbătr&acirc;nirii, cum ar fi ridurile, pielea uscată și lăsată. Integritatea colagenului din sistemul osos este, de asemenea, perturbată, ceea ce duce la o scădere a rezistenței osoase. &Icirc;n timp ce pierderea și deteriorarea colagenului odată cu &icirc;naintarea &icirc;n v&acirc;rsta este inevitabil, <strong>dieta necorespunzătoare și schimbările stilului de viață, de asemenea,</strong><strong> <span>pot </span>&nbsp;accelera acest proces.</strong></p> <p><strong>Fumatul</strong> descompune colagenul și provoacă &icirc;mbătr&acirc;nirea pielii, riduri și pierderea elasticității.</p> <p><strong>Abuzul de alcool</strong> reduce, de asemenea, producția acestuia și dăunează mecanismelor de reparare a pielii.</p> <p><strong>O dietă bogată &icirc;n zahăr adăugat și &icirc;n alimente procesate </strong>poate duce la &icirc;mbătr&acirc;nirea prematură. Ea contribuie la un proces numit glicație. Reduce producția de colagen și acest lucru interferează cu capacitatea sa de a interacționa cu celulele și proteinele din jur.</p> <p><strong>Expunerea excesivă la soare</strong> reduce, de asemenea, producția de colagen, ceea ce duce la deteriorarea prematură a pielii. Prin urmare, este important să folosiți protecție solară și să evitați cele mai calde ore ale zilei.</p> <h3><strong>Ce alimente sunt bogate &icirc;n colagen?</strong></h3> <p>Colagenul este &icirc;n mare parte derivat din <strong>animale - din pielea și oasele lor</strong>. Bogate &icirc;n colagen sunt:</p> <ul> <li>produse pe bază de oase și articulații, inclusiv bulion de oase;</li> <li>oase, piele și articulații ale animalelor de pășunat, găini;</li> <li>produse din unele tipuri de fructe de mare, meduze.</li> </ul> <p>Regula de bază este că, pentru a stimula producția naturală de colagen, trebuie <strong>să consumăm carne de la </strong><strong>animale de pășunat, păsări de curte, pește, fasole și ouă</strong>. Conțin <strong>aminoacizi</strong><strong> importanți pentru producerea și menținerea colagenului &icirc;n organism</strong>.</p> <p>Vitamina C este, de asemenea, necesară pentru sinteza colagenului, astfel &icirc;nc&acirc;t <strong>prezența unor niveluri scăzute sau deficitare de vitamina C poate duce la deteriorarea producției de proteine ​​valoroase</strong>. M&acirc;ncați mai multe citrice pure și organice, ardei, verdeață, fructe de pădure.</p> <h3><strong>De ce este util să luați un supliment de colagen?</strong></h3> <p>Beneficiile suplimentelor de colagen sunt incontestabile. Una dintre cele mai populare aplicații ale acestora este pentru <strong>o</strong> <strong>piele mai sănătoasă</strong>. Conform a 19 studii care au implicat 1.125 de participanți (95% femei) cu v&acirc;rste cuprinse &icirc;ntre 20 și 70 de ani, <strong>administrarea de colagen hidrolizat &icirc;mbunătățește hidratarea și elasticitatea pielii</strong> și &icirc;ncetinește apariția ridurilor. Hidroliza, &icirc;n care proteina este descompusă &icirc;n bucăți mai mici, facilitează absorbția acesteia de către organism.</p> <p>Dozele de colagen despre care se crede că sunt eficiente pentru &icirc;mbunătățirea sănătății pielii &icirc;n studiile de cercetare variază, dar &icirc;n majoritatea studiilor au folosit <strong>2,5 p&acirc;nă la 15 grame pe zi timp de 8 săptăm&acirc;ni sau mai mult</strong>.</p> <p>Colagenul ajută, de asemenea<strong>, la reducerea densității minerale osoase</strong>. Un studiu a analizat efectele consumului de suplimente de colagen la 102 femei aflate &icirc;n postmenopauză. Cei care au <strong>luat 5 grame de peptide de colagen (colagen hidrolizat) pe zi timp de 1 an au crescut densitatea osoasa la nivelul coloanei vertebrale si femurului.</strong> Rezultatele unui studiu &icirc;n r&acirc;ndul femeilor care au luat 5 grame de colagen zilnic timp de 4 ani sunt similare. Concluzia este că colagenul ajută &icirc;n postmenopauză la pacienți care prezintă un risc mai mare de a dezvolta osteopenie și osteoporoză.</p> <h3><strong>Există efecte secundare?</strong></h3> <p>Opinia generală este că <strong>suplimentele de colagen sunt sigure și nu implică efecte secundare grave</strong>. &Icirc;nsă medicii recomandă <a href="https://real-food.ro/article/colagen-hidrolizat-pentru-femei-insarcinate-poate-fi-luat"><strong>femeilor &icirc;nsărcinate și mamelor care alăptează să consulte un specialist</strong></a> &icirc;nainte de a le lua. Producătorii combină adesea colagenul cu alte ingrediente &icirc;n suplimente care pot prezenta un risc pentru sănătate. Unele extracte din plante sau vitamine pot interacționa cu medicamentele prescrise &icirc;n mod obișnuit. <strong>Combinația de colagen și biotină poate interfera cu testele de laborator pentru funcția tiroidiană</strong> sau testele cardiace.</p> <h3><strong>Dieta echilibrata si sport pentru mai mult colagen</strong></h3> <p>O dietă echilibrată pentru a menține țesutul muscular și oasele odată cu v&acirc;rsta este extrem de important. Pentru a menține nivelul de colagen din organism pentru sănătatea oaselor, este suficient să obțineți proteine ​​ suficiente de &icirc;naltă calitate, vitamina D, calciu, vitamina C și zinc. Sportul și antrenamentul cu greutăți sporesc efectul. Este imposibil să prevină orice pierdere de colagen legată de v&acirc;rstă, dar este posibil să &icirc;ncetinească procesul. Dieta și alți factori ai stilului de viață pot afecta &icirc;n mod semnificativ producția de colagen &icirc;n corpul dvs. <strong>Dacă evităm fumatul și abuzul de alcool, putem &icirc;ncetini modificările de colagen legate de v&acirc;rstă</strong> și putem reduce semnele &icirc;mbătr&acirc;nirii, cum ar fi ridurile.</p> <p><strong>Dacă evităm produsele din carne procesată precum hot-dog-urile și baconul, prăjelile precum cartofii prăjiți și puiul prăjit, carnea friptă și carnea la grătar, vom reduce concentrația de AGE din organism.</strong> Aceasta este o toxină care se acumulează &icirc;n piele &icirc;n timpul glicației și provoacă &icirc;ntărirea colagenului, &icirc;mpiedică acțiunea proteinelor responsabile de recuperarea acestuia. Putem reduce efectele nocive lu&acirc;nd <strong>colagen hidrolizat</strong> pentru o perioadă lungă de timp, conform dozei indicate pe ambalaj sau conform prescripției medicului.</p> <div class="_products-list"> <div class="_product one-fourth " data-box="product"> <div class="_product-inner"> <div class="_product-image"><a class="_product-image-thumb" href="https://real-food.ro/product/colagen-hidrolizat-realfood"><span class="_product-image-thumb-holder"><img src="https://cdncloudcart.com/22757/logo/4_300x300.png?1615368884" class="lazyload-image lazyload-square" data-src="https://cdncloudcart.com/22757/products/images/85/colagen-hidrolizat-realfood-image_618529cc89025_600x600.png?1636116974" data-first-src="https://cdncloudcart.com/22757/products/images/85/colagen-hidrolizat-realfood-image_618529cc89025_600x600.png?1636116974" alt="COLAGEN HIDROLIZAT - REALFOOD" title="COLAGEN HIDROLIZAT - REALFOOD" /></span></a><a class="_product-quick-view" href="https://real-food.ro/product/colagen-hidrolizat-realfood" data-ajax-modal="true" data-modal-class="product-details"><span><i class="fa fa-search" title="Vedere rapida"></i></span></a> <div class="_product-ribbon-holder"><span class="_product-ribbon _product-ribbon-new">Nou</span></div> </div> <div class="_product-info"> <div class="_product-name"> <h3 class="_product-name-tag"><a href="https://real-food.ro/product/colagen-hidrolizat-realfood">COLAGEN HIDROLIZAT - REALFOOD</a></h3> </div> <div class="_product-description">Ce este colagenul hidrolizat? Colagenul este cea mai abundentă proteină din corpul uman, reprezent&acirc;nd 30% din ...</div> <div class="_product-options"> <div class="_product-price"> <div class="_product-price-inner"><span class="price">150,00 Lei</span></div> </div> <div class="_product-add "><button class="_button add-cart-product js-disabled js-loading" data-url="https://real-food.ro/cart/add/289" data-ajax="toast" title="Adauga in Cos" rel="nofollow" disabled="disabled"><span class="_figure-stack"><span class="_figure-stack-label">Adauga in Cos</span></span></button></div> </div> </div> </div> </div> <div class="_product one-fourth " data-box="product"> <div class="_product-inner"> <div class="_product-image"><a class="_product-image-thumb" href="https://real-food.ro/product/colagen-hidrolizat"><span class="_product-image-thumb-holder"><img src="https://cdncloudcart.com/22757/logo/4_300x300.png?1615368884" class="lazyload-image lazyload-square" data-src="https://cdncloudcart.com/22757/products/images/5/collagen-hydrolysate-hidroliziran-kolagen-image_604352d52ff03_600x600.png?1627547640" data-first-src="https://cdncloudcart.com/22757/products/images/5/collagen-hydrolysate-hidroliziran-kolagen-image_604352d52ff03_600x600.png?1627547640" alt="Collagen Hydrolysate - Хидролизиран Колаген" title="Collagen Hydrolysate - Хидролизиран Колаген" /></span></a><a class="_product-quick-view" href="https://real-food.ro/product/colagen-hidrolizat" data-ajax-modal="true" data-modal-class="product-details"><span><i class="fa fa-search" title="Vedere rapida"></i></span></a> <div class="_product-ribbon-holder"></div> </div> <div class="_product-info"> <div class="_product-name"> <h3 class="_product-name-tag"><a href="https://real-food.ro/product/colagen-hidrolizat">COLAGEN HIDROLIZAT</a></h3> </div> <div class="_product-description">Ce este colagenul hidrolizat Colagenul hidrolizat din carne de vită este o combinație unică de aminoacizi la ...</div> <div class="_product-options"> <div class="_product-price"> <div class="_product-price-inner"><span class="price">180,00 Lei</span></div> </div> <div class="_product-add "><button class="_button add-cart-product js-disabled js-loading" data-url="https://real-food.ro/cart/add/5" data-ajax="toast" title="Adauga in Cos" rel="nofollow" disabled="disabled"><span class="_figure-stack"><span class="_figure-stack-label">Adauga in Cos</span></span></button></div> </div> </div> </div> </div> <div class="_product one-fourth " data-box="product"> <div class="_product-inner"> <div class="_product-image"><a class="_product-image-thumb" href="https://real-food.ro/product/colagen-hidrolizat-226-gr"><span class="_product-image-thumb-holder"><img src="https://cdncloudcart.com/22757/logo/4_300x300.png?1615368884" class="lazyload-image lazyload-horizontal" data-src="https://cdncloudcart.com/22757/products/images/25/colagen-hidrolizat-226-gr-image_6102684cbe4d9_600x600.png?1627547765" data-first-src="https://cdncloudcart.com/22757/products/images/25/colagen-hidrolizat-226-gr-image_6102684cbe4d9_600x600.png?1627547765" alt="Colagen hidrolizat - 226 gr." title="Colagen hidrolizat - 226 gr." /></span></a><a class="_product-quick-view" href="https://real-food.ro/product/colagen-hidrolizat-226-gr" data-ajax-modal="true" data-modal-class="product-details"><span><i class="fa fa-search" title="Vedere rapida"></i></span></a> <div class="_product-ribbon-holder"></div> </div> <div class="_product-info"> <div class="_product-name"> <h3 class="_product-name-tag"><a href="https://real-food.ro/product/colagen-hidrolizat-226-gr">Colagen hidrolizat - 226 gr.</a></h3> </div> <div class="_product-description">Ce este colagenul hidrolizat Colagenul hidrolizat din carne de vită este o combinație unică de aminoacizi la ...</div> <div class="_product-options"> <div class="_product-price"> <div class="_product-price-inner"><span class="price">100,00 Lei</span></div> </div> <div class="_product-add "><button class="_button add-cart-product js-disabled js-loading" data-url="https://real-food.ro/cart/add/25" data-ajax="toast" title="Adauga in Cos" rel="nofollow" disabled="disabled"><span class="_figure-stack"><span class="_figure-stack-label">Adauga in Cos</span></span></button></div> </div> </div> </div> </div> <div class="_product one-fourth " data-box="product"> <div class="_product-inner"> <div class="_product-image"><a class="_product-image-thumb" href="https://real-food.ro/product/colagen-hidrolizat-20-pliculete"><span class="_product-image-thumb-holder"><img src="https://cdncloudcart.com/22757/logo/4_300x300.png?1615368884" class="lazyload-image lazyload-square" data-src="https://cdncloudcart.com/22757/products/images/26/collagen-hydrolysate-hidroliziran-kolagen-stick-image_604354d95a9c3_600x600.png?1615026583" data-first-src="https://cdncloudcart.com/22757/products/images/26/collagen-hydrolysate-hidroliziran-kolagen-stick-image_604354d95a9c3_600x600.png?1615026583" alt="Collagen Hydrolysate - Хидролизиран Колаген - stick" title="Collagen Hydrolysate - Хидролизиран Колаген - stick" /></span></a><a class="_product-quick-view" href="https://real-food.ro/product/colagen-hidrolizat-20-pliculete" data-ajax-modal="true" data-modal-class="product-details"><span><i class="fa fa-search" title="Vedere rapida"></i></span></a> <div class="_product-ribbon-holder"></div> </div> <div class="_product-info"> <div class="_product-name"> <h3 class="_product-name-tag"><a href="https://real-food.ro/product/colagen-hidrolizat-20-pliculete">Colagen hidrolizat - 20 pliculețe</a></h3> </div> <div class="_product-description">Ce este colagenul hidrolizat? Colagenul hidrolizat din carne de vită este o combinație unică de aminoacizi la ...</div> <div class="_product-options"> <div class="_product-price"> <div class="_product-price-inner"><span class="price">120,00 Lei</span></div> </div> <div class="_product-add "><button class="_button add-cart-product js-disabled js-loading" data-url="https://real-food.ro/cart/add/26" data-ajax="toast" title="Adauga in Cos" rel="nofollow" disabled="disabled"><span class="_figure-stack"><span class="_figure-stack-label">Adauga in Cos</span></span></button></div> </div> </div> </div> </div> </div>