Proaspăt · Sălbatic · Crud

Uleiul de pește de cea mai înaltă calitate pe care natura îl poate oferi. 

Despre Rosita

Rosita Real Foods este o mică companie de artizanat de familie, cu sediul în Norvegia. Produce manual uleiuri de mare extravirgin (extrem de pure) naturale și brute. Produsul lor principal este uleiul de ficat de cod extravirgin (EVCLO). Compania a fost fondată de adevărați norvegieni și pescari din cele mai vechi timpuri, care știu totul despre uleiurile de pește din ficat.

EVLCO

Proaspăt, sălbatic și crud, uleiul de ficat de cod Rosita este o sursă naturală de acizi grași Omega-3, vitamina A liposolubilă și vitamina D3. Uleiul este extras dintr-o una dintre cele mai curate ape din lume - cele din Atlanticul de Nord. Uleiul este excretat din ficat printr-o metodă veche, naturală, fără substanțe chimice și nu necesită tratament termic. Astfel, acizii solubili în grăsimi și vitaminele naturale își păstrează valorile.

Obiective

Misiunea Rosita este de a oferi suplimente nutritive durabile, curate și neadulterate, care să fie bune pentru oameni și sănătatea lor! Creatе în natură, produsele Rosita sunt uleiuri de ficat de cod de înaltă calitate și utile pentru sănătate. Roșița a realizat acest lucru folosind o metodă veche, de la capturarea peștilor până la extragerea naturală a uleiului de pește din ficatul peștelui. Această metodă nu folosește absolut niciun tratament termic sau chimic și este complet naturală .


Care sunt beneficiile uleiului de pește ROSITA (EVCLO)?

  • O linguriță de Rosita asigură: 78% din necesarul zilnic de vitamina A și 98% din necesarul zilnic de vitamina D.
  • Acizi grași omega într-o sticlă de sticlă
  • Extras din apele limpezi ale Atlanticului de Nord
  • Creat de tehnologia vikingă antică
  • Fără tratament termic sau chimic
  • Menține sănătatea cognitivă, reproductivă, cardiovasculară și imună
  • O sticlă care este clătită bine cu azot, apoi închisă și aerul este expulzat din ea.
  • Raportul DHA / EPA în uleiul de cod Virgin Virgin Extra (EVCLO) este de aproximativ 1,4 la 1
  • Depozitați sticla într-o cameră rece fără oxigen și lumină, ceea ce minimizează riscul de oxidare și menține uleiul proaspăt.
  • Fără gluten, produse lactate, soia și OMG-uri!
Екстра-върджин рибено масло от треска - EVCLO
(5.0)
Ulei de pește 100% pur și nefermentat Fără tratament termic Din ficat de pește sălbatic și proaspăt din ape curate ...
230,00 Lei
ROSITA EVCLO 90 SOFTGELS
(5.0)
Ulei de pește Nefermentat Fără tratament termic Pește sălbatic proaspăt Uleiul extra-virgin din ficat de cod sau ...
220,00 Lei

Care sunt beneficiile uleiului de pește ROSITA?

Aveți grijă de pielea și părul frumos și sănătos, împotriva acneei

Acizii grași omega 3 din uleiul de pește conțin proprietăți antiinflamatorii care pot ajuta la ameliorarea afecțiunilor pielii sau a inflamației. EVCLO conține, de asemenea, vitamina D naturală, care joacă un rol important în sănătatea pielii și a părului.

Îmbunătățește și întărește sistemul imunitar la copii

Uleiul extravirgin de pește ROSITA este o sursă excelentă de acizi grași naturali din vitamina D și Omega 3, despre care se știe că sporesc imunitatea și la copii. S-a demonstrat că vitamina D inhibă citokinele inflamatorii care provoacă inflamații.

Îmbunătățiți sănătatea mentala și performanța

S-a demonstrat că acizii grași Omega 3 găsiți în EVCLO îmbunătățesc funcția cognitivă, „învățarea” și sănătatea mentala. Există o serie de studii care arată că Omega 3 poate reface în mod eficient depresiei și anxietății.

Îmbunătățește calitatea somnului

EVLCO este o sursă naturală de vitamina D. biodisponibilă. Menținerea unor niveluri bune de vitamina D sa dovedit a îmbunătăți calitatea și durata somnului. Somnul și odihna sănătoase sunt esențiale pentru sănătatea și bunăstarea Dvs.

Bogat în vitamina D.

EVCLO este una dintre cele mai bune surse naturale de vitamina D3 (colecalciferol), pe care o primim și atunci când suntem expuși la lumina soarelui. Vitamina D este esențială pentru întărirea oaselor, a mușchilor și a sănătății noastre generale.

Promovează vederea bună

EVCLO oferă o sursă naturală de vitamina A, care este esențială pentru o bună vedere a ochilor. Acizii grași omega 3 din uleiul de pește s-au dovedit, de asemenea, că ajută la vindecarea și regenerarea celulelor retiniene și corneene.

Reduce reumatismul, durerile articulare și musculare

Acizii grași Omega 3 pot ajuta la reducerea inflamației în organism și la îmbunătățirea rigidității articulațiilor și a durerilor musculare. Proprietățile antiinflamatoare ale acizilor grași Omega 3 pot ajuta la ameliorarea rigidității corpului.

Îmbunătățește funcția creierului și a sistemului nervos

Uleiul de pește este bogat în acizi grași esențiali Omega 3 EPA și DHA. Aceste grăsimi au proprietăți neuroprotectoare puternice și reduc inflamația, promovează formarea de celule noi, ajută la construirea membranelor celulare sănătoase și îmbunătățesc transmiterea informațiilor între nervi.

Menține sănătatea oaselor și a dinților

EVCLO este o sursă excelentă de vitamina D naturală, care are o biodisponibilitate ridicată care ajută la menținerea sănătății oaselor și a dinților. Poate ajuta la reducerea durerilor articulare la cei care suferă de artrită reumatoidă.

Ajută la reducerea greutății

Atunci când sunt utilizați în combinație cu dieta și exercițiile fizice, acizii grași omega din EVCLO pot ajuta la pierderea naturală în greutate. Studiile arată că acizii grași omega 3 ajută la prevenirea creșterii în greutate și la reducerea grăsimii corporale.

Sprijină sistemul cardiovascular

Acizii grași Omega 3 ajută la scăderea tensiunii arteriale, precum și la îmbunătățirea problemelor circulatorii și a varicelor. S-a dovedit că aportul constant de acizi grași Omega 3 are, de asemenea, un efect protector și benefic asupra inimii.

Îmbunătățește reglarea hormonilor

Acizii grași Omega 3 ajută la reglarea dezechilibrelor hormonale și a producției de estrogeni și pot îmbunătăți raportul dintre acizii grași Omega 3 și Omega 6. Omega 6 se găsește în uleiurile vegetale și de semințe, care conțin fitoestrogeni.

 

 

 

 

 

 

Ulei de peste 100% natural ROSITA EVCLO

Uleiul de ficat de cod Rosita este complet nerafinat, neprelucrat și nu este expus substanțelor chimice. Este cel mai proaspăt, mai brut și mai autentic ulei de ficat de cod, care furnizează substanțe nutritive „sălbatice și crude”. Un adevărat superaliment crud! De asemenea, nu conține substanțe nutritive sintetice și conține toți nutrienții biologici activi puternici, naturali!

Pentru cine este potrivit uleiul de pește?

Copii


Îmbunătățește și întărește sistemul imunitar la copii.
Un sistem imunitar sănătos este cheia prevenirii bolilor infecțioase. În fiecare zi, copiii sunt expuși la milioane de germeni, iar vaccinurile acoperă doar 1% din aceștia.

Femeile însărcinate


Reduce riscul nașterii premature.
Multe studii arată că administrarea de ulei de pește în timpul sarcinii poate reduce riscul de astm sau respirație șuierătoare, poate reduce riscul de alergii alimentare și poate întări sistemul imunitar pentru a reduce răcelile ...

Îngrijitorii de sănătate


Îmbunătățește vederea, starea pielii și multe altele
În viața trepidantă de azi, când ești copleșit de sarcini, angajamente și planuri, de multe ori nu-ți poți permite să mănânci atât de variat cât are nevoie corpul tău. Este aproape imposibil să accepți ...

Tehnologia de extracție

Uleiul de pește extravirgin Rosita EVCLO este extras folosind o tehnică veche în care ficatul de cod își eliberează în mod natural uleiul atunci când este expus la o schimbare a temperaturii apelor arctice înghețate la cea a mediului.

După captare, ficatul este separat pentru extracția uleiului proaspăt. Este îmbuteliat într-o perioadă foarte scurtă de timp, în timp ce este absolut proaspăt.

Fiecare aspect al producției este strict controlat, astfel încât utilizatorul final primește ulei de ficat de cod brut. Numai în acest fel, toți nutrienții rămân intacti, la fel cum au fost creați de natură.


Ambalare

.

Ulei de pește de cod extravirgin - EVCLO vine la tine într-un mod special. Uleiurile lichide de pește trebuie păstrate întotdeauna la frigider, deoarece temperaturile scăzute încetinesc oxidarea. Din acest motiv, la ambalarea uleiului de pește, punem lână de oaie, care este cel mai bun izolator termic. În acest fel, suntem siguri că uleiul de pește vă va ajunge răcit. În ambalaj punem suplimentar geluri de răcire congelate, care mențin în plus temperatura scăzută a uleiului de pește.
Екстра-върджин рибено масло от треска - EVCLO
(5.0)
Ulei de pește 100% pur și nefermentat Fără tratament termic Din ficat de pește sălbatic și proaspăt din ape curate ...
230,00 Lei
ROSITA EVCLO 90 SOFTGELS
(5.0)
Ulei de pește Nefermentat Fără tratament termic Pește sălbatic proaspăt Uleiul extra-virgin din ficat de cod sau ...
220,00 Lei

Depozitare

Cum depozităm uleiul de pește Rosita și cum ar trebui să-l păstrăm?

Uleiul lichid de pește trebuie depozitat într-un loc întunecos și răcoros, motiv pentru care depozităm Rosita în congelator până ajunge la tine.


Perioada de valabilitate este diferită pentru tipurile de depozitare:


Dacă îl păstrați în congelator fără a-l deschide, uleiul de pește are o durată de valabilitate de până la 3 ani.
Dacă îl păstrați în frigider fără a-l deschide, uleiul de pește are o durată de valabilitate de până la 1 an.
După deschiderea uleiului de pește și depozitarea corespunzătoare a acestuia, termenul de valabilitate este de 3 luni.


Aceste condiții de temperatură nu se aplică capsulelor de ulei de pește!


Informații nutriționale pentru Rosita EVCLO

Mod de administrare

Doza dublă recomandată pentru uleiul de ficat de cod EVCLO este de la 1 linguriță sau 5 ml. pe zi.
Pentru copii, vă rugăm să citiți AICI

Mod de administrare

O cantitate mică de rozmarin natural și vitamina E sub formă de tocoferoli amestecați se adaugă măștilor de pește. Vitamina E utilizată este o vitamină cu spectru complet care conține alfa-, beta-, gamma- și delta-tocoferoli. Sursa vitaminei E este un extract de floarea-soarelui fără OMG din Danemarca.
NU se folosesc arome artificiale, coloranți sau conservanți. Uleiul de pește este 100% natural fără soia, gluten și produse lactate.

Mod de administrare

Consultați-vă medicul înainte de a utiliza doze semnificativ mai mari decât cele recomandate sau de a lua acest produs dacă sunteți gravidă sau alăptați, diabetic, alergic la pește sau la iod, utilizând diluanți de sânge, sunteți pe punctul de a fi operat, ați fost diagnosticat cu boli de inimă afecțiune, sângerare sau o problemă a sistemului imunitar.