Proaspăt · Sălbatic · Crud
Uleiul de pește de cea mai înaltă calitate pe care natura îl poate oferi.
Despre Rosita
Rosita Real Foods este o mică companie de artizanat de familie, cu sediul în Norvegia. Produce manual uleiuri de mare extravirgin (extrem de pure) naturale și brute. Produsul lor principal este uleiul de ficat de cod extravirgin (EVCLO). Compania a fost fondată de adevărați norvegieni și pescari din cele mai vechi timpuri, care știu totul despre uleiurile de pește din ficat.
EVLCO
Proaspăt, sălbatic și crud, uleiul de ficat de cod Rosita este o sursă naturală de acizi grași Omega-3, vitamina A liposolubilă și vitamina D3. Uleiul este extras dintr-o una dintre cele mai curate ape din lume - cele din Atlanticul de Nord. Uleiul este excretat din ficat printr-o metodă veche, naturală, fără substanțe chimice și nu necesită tratament termic. Astfel, acizii solubili în grăsimi și vitaminele naturale își păstrează valorile.
Obiective
Misiunea Rosita este de a oferi suplimente nutritive durabile, curate și neadulterate, care să fie bune pentru oameni și sănătatea lor! Creatе în natură, produsele Rosita sunt uleiuri de ficat de cod de înaltă calitate și utile pentru sănătate. Roșița a realizat acest lucru folosind o metodă veche, de la capturarea peștilor până la extragerea naturală a uleiului de pește din ficatul peștelui. Această metodă nu folosește absolut niciun tratament termic sau chimic și este complet naturală .
Care sunt beneficiile uleiului de pește ROSITA (EVCLO)?
- O linguriță de Rosita asigură: 78% din necesarul zilnic de vitamina A și 98% din necesarul zilnic de vitamina D.
- Acizi grași omega într-o sticlă de sticlă
- Extras din apele limpezi ale Atlanticului de Nord
- Creat de tehnologia vikingă antică
- Fără tratament termic sau chimic
- Menține sănătatea cognitivă, reproductivă, cardiovasculară și imună
- O sticlă care este clătită bine cu azot, apoi închisă și aerul este expulzat din ea.
- Raportul DHA / EPA în uleiul de cod Virgin Virgin Extra (EVCLO) este de aproximativ 1,4 la 1
- Depozitați sticla într-o cameră rece fără oxigen și lumină, ceea ce minimizează riscul de oxidare și menține uleiul proaspăt.
- Fără gluten, produse lactate, soia și OMG-uri!
Care sunt beneficiile uleiului de pește ROSITA?
Aveți grijă de pielea și părul frumos și sănătos, împotriva acneei
Acizii grași omega 3 din uleiul de pește conțin proprietăți antiinflamatorii care pot ajuta la ameliorarea afecțiunilor pielii sau a inflamației. EVCLO conține, de asemenea, vitamina D naturală, care joacă un rol important în sănătatea pielii și a părului.
Îmbunătățește și întărește sistemul imunitar la copii
Îmbunătățește calitatea somnului
EVLCO este o sursă naturală de vitamina D. biodisponibilă. Menținerea unor niveluri bune de vitamina D sa dovedit a îmbunătăți calitatea și durata somnului. Somnul și odihna sănătoase sunt esențiale pentru sănătatea și bunăstarea Dvs.
Bogat în vitamina D.
Reduce reumatismul, durerile articulare și musculare
Îmbunătățește funcția creierului și a sistemului nervos
Ajută la reducerea greutății
Sprijină sistemul cardiovascular
Ulei de peste 100% natural ROSITA EVCLO
Pentru cine este potrivit uleiul de pește?
Copii
Femeile însărcinate
Îngrijitorii de sănătate
Tehnologia de extracție
După captare, ficatul este separat pentru extracția uleiului proaspăt. Este îmbuteliat într-o perioadă foarte scurtă de timp, în timp ce este absolut proaspăt.
Fiecare aspect al producției este strict controlat, astfel încât utilizatorul final primește ulei de ficat de cod brut. Numai în acest fel, toți nutrienții rămân intacti, la fel cum au fost creați de natură.
Ambalare
.
Depozitare
Cum depozităm uleiul de pește Rosita și cum ar trebui să-l păstrăm?
Uleiul lichid de pește trebuie depozitat într-un loc întunecos și răcoros, motiv pentru care depozităm Rosita în congelator până ajunge la tine.
Perioada de valabilitate este diferită pentru tipurile de depozitare:
Dacă îl păstrați în congelator fără a-l deschide, uleiul de pește are o durată de valabilitate de până la 3 ani.
Dacă îl păstrați în frigider fără a-l deschide, uleiul de pește are o durată de valabilitate de până la 1 an.
După deschiderea uleiului de pește și depozitarea corespunzătoare a acestuia, termenul de valabilitate este de 3 luni.
Aceste condiții de temperatură nu se aplică capsulelor de ulei de pește!
Informații nutriționale pentru Rosita EVCLO
Mod de administrare
Mod de administrare
Mod de administrare