Colagen - 6 motive pentru a îl include în viață de zi cu zi chiar acum!

Colagen - 6 motive pentru a îl include în viață de zi cu zi chiar acum!

Știați că colagenul este cea mai abundentă proteină din corpul dumneavoastră? Este componenta principală a țesuturilor conjunctive care alcătuiesc mai multe părți ale corpului, inclusiv tendoanele, ligamentele, pielea și mușchii.

Colagenul are multe funcții importante în corpul uman. Acesta este motivul pentru care suplimentele de colagen devin din ce în ce mai populare. Consumul de colagen are un efect pozitiv atât asupra sportivilor obișnuiți care doresc să crească masa musculară, cât și asupra celor care doresc să se bucure de o piele frumoasă și sănătoasă. Iată 6 motive care vă vor convinge să includeți colagen în rutina zilnică chiar acum:

Face pielea arate tânără și sănătoasă

Colagenul întărește pielea, îmbunătățind în același timp elasticitatea și hidratarea acesteia. Pe măsură ce îmbătrânești, corpul dvs. produce mai puțin colagen, ceea ce duce la uscarea pielii și a ridurilor.

Cu toate acestea, se știe că peptidele de colagen pot ajuta la încetinirea îmbătrânirii pielii prin reducerea ridurilor și a uscăciunii. În plus, administrarea suplimentelor de colagen poate promova producția altor proteine ​​care îmbunătățesc structura pielii, inclusiv elastina și fibrilina.

Crește masa musculară

Între 1-10% din țesutul muscular este format din colagen. Această proteină este necesară pentru a menține mușchii puternici și pentru a funcționa corect. Este deosebit de necesar dacă vă faceți sport în mod regulat.

Aportul de colagen poate stimula sinteza proteinelor musculare precum creatina, precum și stimulează creșterea musculară după exerciții.

Păstrează articulațiile și tendoanele sănătoase

Colagenul vă ajută să vă mențineți integritatea cartilajului, a cărui funcție principală este de a vă proteja articulațiile. Deoarece cantitatea de colagen din corpul dumneavoastră scade odată cu înaintarea în vârstă, este bine să aveți grijă suplimentară de aceste părți ale corpului, mai ales dacă faceți mișcare regulată și sunteți adesea în mișcare. Luarea suplimentelor de colagen poate ajuta la îmbunătățirea simptomelor osteoartritei și la reducerea durerilor articulare în general.

Vă protejează de pierderea densității osoase

Oasele tale sunt formate în principal din colagen, ceea ce le conferă structură și le ajută să le mențineți sănătoase. La fel cum colagenul din corpul vostru scade odată cu înaintarea în vârstă, scade și masa osoasă. Acest lucru poate duce la afecțiuni precum osteoporoza, care se caracterizează printr-o densitate osoasă scăzută și este asociată cu un risc mai mare de fracturi osoase. Aportul de colagen va îmbunătăți densitatea osoasă și va reduce semnificativ riscul de fracturi sau boli asociate cu pierderea osoasă.

Îmbunătățește sănătatea inimii

Aportul de colagen vă poate ajuta să aveți grijă de sănătatea inimii. Colagenul asigură structura arterelor care transportă sângele din inimă către restul corpului. Fără suficient colagen, arterele pot deveni slabe și fragile, ducând la o varietate de boli cardiovasculare.

Oferă îngrijire întregului corp

Deoarece este una dintre proteinele principale din organism, colagenul are rolul său în:

Păr și unghii sănătoase și puternice. Luarea de colagen poate crește puterea unghiilor. În plus, îți poate stimula creșterea mai rapidă a părului și a unghiilor. Acest lucru este extrem de util dacă doriți să aveți părul frumos și lung și manichiura.

Sănătatea creierului și a sistemului nervos. Aportul de colagen poate îmbunătăți starea de spirit și reduce simptomele de anxietate.

Aportul de colagen este asociat cu o serie de beneficii pentru sănătate, dintre care cele mai importante sunt îngrijirea pielii și îmbunătățirea sănătății mușchilor și articulațiilor. Dacă doriți să luați colagen sub formă de supliment alimentar, alegeți unul hidrolizat, deoarece este cel mai bine absorbit de organism.

Colagenul RealFood este o modalitate excelentă de a adăuga o doză de colagen la rutina zilnică. El este:

  • Cu origine 100% naturală;
  • Fără gust și miros;
  • Furnizarea nutrienților necesari pentru o viață activă;
  • Ușor de digerat.

Comandați acum colagenul RealFood și bucurați-vă de un corp sănătos și frumos.