Semnele corpului care ne arată lipsa colagenului

Semnele corpului care ne arată lipsa colagenului

Ați observat că atunci când vă uitați la un copil, pielea sa este netedă și catifelată? Se poate mișca ore întregi și este de multe ori mai flexibil și mai mobil decât un adult. V-ați întrebat vreodată de ce este așa?

Răspunsul este foarte simplu și poate fi găsit într-un element foarte important pentru organism - colagenul.

Colagenul este o proteină foarte importantă, care este un element constitutiv major în toate organele și sistemele umane. Se știe că după vârsta de 25 de ani, nivelurile de colagen din corpul unei persoane scad și acest lucru afectează întregul corp. Apoi încep să apară semnale mici, care indică faptul că acest element important lipsește din corp. În timp, ele devin mai evidente și pronunțate.

Din fericire, acest lucru se poate schimba dacă începeți să vă îngrijiți corpul din timp. Iată semnele corpului care vă arată lipsa colagenului:

  • Apar riduri și linii fine

Deficitul de colagen începe mai întâi să afecteze pielea şi se manifestă sub forma de linii fine și riduri, ceea ce indică faptul că a început distrugerea fibrelor de colagen în corpul dvs. și o scădere a nivelului de colagen și elastină. Alte semne sunt pielea fără elasticitate și uscată, tenul neuniform, densitatea scăzută.

  • Varice

Colagenul este responsabil pentru tonusul excelent al pereților vaselor sanguine. Dacă varicele apar în diferite părți ale corpului, gândiți-vă bine dacă sunt suficiente alimente bogate în colagen în alimentația dvs. În caz contrar, este bine să luați în considerare administrarea de colagen sub formă de supliment.

  • Celulita și supraponderalitatea

Apariția celulitei poate fi un semn că conexiunile de colagen în organismul dvs. s-au deteriorat sau chiar s-au rupt. De asemenea, atunci când simțiți foame constantă, colagenul vă poate ajuta. El vă va oferi proteinele sănătoase necesare și vă veți simți mai bine.

Colagenul este proteina cea mai săturată. Luarea colagenului la micul dejun este un pas foarte bun, pentru că nevoia de colagen la prânz după aceea este cu 20% mai mică. Luarea cu cina este, de asemenea, o idee bună.

Cu ajutorul acestei proteine, lupta împotriva obezității poate fi mult mai ușoară. Cu ajutorul acestuia puteți pierde în greutate într-un mod sănătos, pentru că colagena stimulează lipoliza celulelor adipoase într-un mod natural, încetinește lipogeneza și adipogeneza și îmbunătățește funcția normală a celulelor adipoase.

  • Păr subțire și fragil

Dacă părul dvs. pare epuizat, lipsit de vitalitate, cu vârfurile despicate și nu are strălucire, cantitatea de colagen din corpul dvs. nu este cu siguranță suficientă. În acest caz, este bine să luați colagen hidrolizat, pe care corpul îl va absorbi mai repede și va îmbunătăți starea părului dvs. Foarte curând după ce începeţi administrarea sa, părul dvs. își va recăpăta strălucirea și va redeveni sănătos și frumos. Foarte curând nu vă veți putea recunoaște părul.

  • Probleme osoase și articulare

Tulburările musculo-scheletice nu trebuie considerate ca normale, un aspect care însoţeşte îmbătrânirea corpului. Este posibil să se prevină apariția lor sau să fie încetinite. Mobilitatea afectată, rigiditatea, susceptibilitatea la traume și modificările degenerative ale sistemului musculo-scheletic pot fi un semn că corpul dvs. suferă de deficit de colagen.

  • Oboseală și lipsă de energie

Dacă nu aveți suficientă energie și obosiți foarte ușor, ar trebui să începeți să luați mai mult colagen. Aceste simptome, care sunt adesea confundate cu afecțiuni sezoniere, sunt de fapt un semn al unei deficiențe a unei proteine ​​atât de importante pentru organism. Administrarea acestuia vă va face mai energic și vă va ajuta să fiți mult mai activ. De asemenea, colagenul va accelera metabolismul corpului dvs. și vă va ajuta la detoxifierea corpului. În acest fel îl veți purifica eficient și acest lucru vă va ajuta cu siguranță să vă simțiți mai bine.

  • Insomnie

Cauzele insomniei pot fi foarte multe, dar este foarte posibil ca lipsa de colagen să interfereze cu somnul bun. O cantitate suficientă în corpul dvs. va îmbunătăți calitatea somnului și vă va ajuta să adormiți mai ușor.

  • Unghii fragile

Dacă există o afectare a stării țesuturilor conjunctive din corpul dvs., este foarte posibil ca unghiile dvs. să devină foarte fragile și să apară pete albe. Aportul de colagen va face unghiile din nou sănătoase și uniforme, fără pete și alte tipuri de imperfecțiuni.

  • Probleme de vedere

Ochii dvs. sunt compuși din țesut fibros și gelatinos mai apos - ambele necesită un aport optim de colagen pentru a le susţine şi întâri funcţia. Pentru ca vederea dvs. să fie în stare bună, corpul dvs. trebuie să aibă cantitatea suficientă de proteină pentru sănătatea corneei.

Cum creșteți cantitatea de colagen din corpul dvs.?

Dacă doriți să arătați mai tânăr, să vă simțiți întotdeauna energic și să fiţi bine dispus, să fiți sănătos, creșteți cantitatea de colagen în corpul dvs. Alegeți colagenul hidrolizat RealFood. Datorită tehnologiei speciale care descompune moleculele în molecule mai mici, ușor de digerat, corpul dvs. va absorbi complet colagenul și o să vă bucuraţi de efect rapid.

Oferiți-vă sănătate, comandați acum colagenul hidrolizat RealFood!