Avantajele pentru sănătate de a lua ulei de pește

Avantajele pentru sănătate de a lua ulei de pește

Uleiul de pește - un bun prieten pe drumul spre sănătate

Doriți să- păstrați cu ușurință sănătatea în formă? Să aveți o vedere și o memorie bune, o piele frumoasă și o inimă sănătoasă? Desigur că doriți! Toată lumea își dorește acest lucru pentru ei și pentru cei dragi. Dar știți cum să o realizi? Dacă găsiți o investiție complexă și consumatoare de timp, există un produs care vă va răzgândi, uleiul de pește Rosita. De aceea:

Peștele - o sursă de sănătate

Știați că peștele este cunoscut ca unul dintre cele mai sănătoase alimente de pe planetă? Acest lucru se datorează faptului că conține substanțe nutritive importante precum proteine ​​și vitamina D. Peștele este, de asemenea, cea mai bună sursă de acizi grași omega-3 din lume, ale cărei beneficii pentru sănătate corpului sunt cunoscute de ani de zile. Suficientul dintre toate aceste substanțe vă menține sănătos, având grijă de multe dintre funcțiile corpului.

Dacă nu consumați pește foarte gras, luarea uleiului de pește ca supliment alimentar vă poate ajuta să obțineți acizii grași Omega-3 necesari și toți ceilalți nutrienți pe care consumul de pește gras îi oferă corpului dvs. Toate aceste lucruri fac din uleiul de pește probabil cel mai consumat supliment alimentar din lume.

Ce este uleiul de pește?

Uleiul de pește este grăsimea sau uleiul extras din țesutul speciilor de pești mai uleioși. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) recomandă consumul a 1-2 porții de pește pe săptămână. Acest lucru se datorează acizilor grași Omega-3, care au grijă de sănătatea organismului și chiar au puterea de a-l proteja de o serie de boli. Cu toate acestea, dacă nu reușiți să mâncați 1-2 porții de pește pe săptămână, suplimentul de ulei de pește Rosita vă poate ajuta să obțineți cantitatea corectă de Omega-3.

Aproximativ 30% din uleiul de pește este format din Omega-3, iar restul de 70% este din alte grăsimi. Dar asta nu este tot, uleiul de pește furnizează organismului vitaminele A și D. Este important de reținut că tipurile de Omega-3 care se găsesc în uleiul de pește au beneficii mai mari pentru sănătate decât cele găsite în unele surse vegetale.

Principalele Omega-3 din uleiul de pește se numesc EPA și DHA, în timp ce în sursele vegetale se găsesc în principal acid alfa-linolenic (ALA). Deși ALA este un acid gras esențial, EPA și DHA au mult mai multe beneficii pentru sănătate.

De ce ulei de pește Rosita?

Pentru că este complet natural și cu o origine dovedită. Tehnologia veche de producție vikingă utilizată pentru fabricarea uleiului de pește Rosita îl face un produs unic care are grijă de întregul corp. Rosita ofera organismului dozele necesare de Omega -3, Vitamina A si Vitamina D pentru a fi sanatos, frumos si pentru a functiona corect.

 

De ce este atât de util uleiul de pește Rosita?

Ai grijă de sănătatea inimii tale

Se știe că bolile de inimă sunt principala cauză de deces la nivel mondial. Aceste cifre pot fi modificate odată cu aportul de ulei de pește. Potrivit experților, persoanele care consumă mai mult pește sau consumă ulei de pește prezintă un risc mult mai mic de probleme cu inima și vasele de sânge. Mulți factori de risc pentru bolile cardiovasculare par să scadă odată cu consumul de pește sau ulei de pește. Datorită Omega-3 și atât de importantă vitamina D pentru organismul, pe care o găsim acolo, aportul de ulei de pește Rosita poate avea un efect benefic asupra sănătății inimii, cum ar fi:

Nivelurile de colesterol: Pot crește nivelurile de colesterol HDL „bun”.

Trigliceride: Poate reduce nivelul trigliceridelor cu 15-30%.

Tensiunea arterială: Chiar și în doze mici, uleiul de pește ajută la scăderea tensiunii arteriale la persoanele cu niveluri ridicate.

Placa: Poate preveni plăcile care provoacă întărirea arterelor, precum și face plăcile arteriale mai stabile și mai sigure pentru cei care le au deja.

Aritmii fatale: La persoanele cu risc, aceasta poate reduce aritmiile fatale. Aritmiile sunt ritmuri cardiace anormale care, în unele cazuri, pot provoca un atac de cord.

Susține sănătatea ochilor

La fel ca creierul, ochii se bazează pe Omega-3. În plus, uleiul de pește Rosita conține vitamina A, care este atât de importantă pentru sănătatea ochilor. Dovezile arată că persoanele care nu primesc suficient Omega-3 prezintă un risc mai mare pentru sănătatea ochilor. În plus, sănătatea ochilor începe să scadă odată cu vârsta, ceea ce duce adesea la degenerescența maculară legată de vârstă. Dacă începeți să luați ulei de pește, veți reduce semnificativ probabilitatea deteriorării vederii cu vârsta.

Pentru un sistem nervos sănătos și bună dispoziție

Creierul dvs. este alcătuit din aproape 60% grăsimi, iar Omega-3 reprezintă o mare parte din acest procent. Prin urmare, aportul de ulei de pește este esențial pentru funcționarea normală a creierului. De fapt, unele studii arată că persoanele cu anumite tulburări mentale au niveluri mai scăzute de Оmega-3 în sânge.

Luarea uleiului de pește Rosita poate preveni sau îmbunătăți simptomele unor tulburări mentale. În plus, suplimentarea cu ulei de pește Rosita în doze mari poate reduce unele simptome de schizofrenie și tulburare bipolară, precum și poate îmbunătăți starea de spirit la persoanele care suferă de depresie. Depresia este o tulburare mentală gravă și extrem de frecventă.

Studiile arată că persoanele care mănâncă în mod regulat pește sau consumă ulei de pește sunt mai puțin susceptibile de a dezvolta depresie. Numeroase studii controlate au arătat, de asemenea, că Omega-3 sunt utile împotriva depresiei și cresc semnificativ eficacitatea antidepresivelor. Iar prezența vitaminei D îmbunătățește starea de spirit.

Aceasta înseamnă că luarea uleiului de pește Rosita vă poate face o persoană mai fericită și vă poate ajuta să vă îmbunătățiți calitatea vieții.

Ai grijă de oase sănătoase și puternice

Odată cu înaintarea în vârstă, oasele pot începe să-și piardă mineralele esențiale, făcându-le mai susceptibile să se rupă. Acest lucru poate duce la afecțiuni precum osteoporoză și osteoartrita. Calciul și vitamina D sunt foarte importante pentru sănătatea oaselor, iar unele studii sugerează că Omega-3 pot fi, de asemenea, utile. Persoanele cu niveluri mai ridicate de Omega-3 au o densitate minerală osoasă mai bună. Luarea uleiului de pește Rosita va avea grijă de sănătatea oaselor, nu numai datorită Omega-3, ci și a vitaminei D pe care o conține, care este vitală pentru sănătatea oaselor.

Piele frumoasă - o misiune posibilă cu uleiul de pește

Pielea frumoasă și sănătoasă este foarte importantă pentru aspectul și bunăstare. Este extrem de important pentru modul în care ne percepem pe noi înșine și modul în care alții ne percep. Sănătatea pielii se poate schimba constant, în funcție de dietă, stil de viață, stres și dacă suntem expuși la soare fără protecție. S-a dovedit că uleiul de pește Rosita, din nou din cauza Omega-3, vitaminelor A și D, are puterea de a oferi pielii tot ce are nevoie pentru a rămâne sănătos și a-și menține aspectul tânăr pentru o perioadă mai lungă de timp.