De ce trebuie să luați ulei de pește în mod regulat

De ce trebuie să luați ulei de pește în mod regulat

Uleiul de pește oferă corpului un element  neprețuit. Iată cine este?

Este stilul de viață sănătos o prioritate pentru Dvs.? Dacă da, probabil că doriți să mâncați doar cele mai benefice alimente pentru corpul Dvs., precum și să vă furnizați corpul cu tot ce este necesar pentru a fi sănătos și viu pentru o lungă perioadă de timp. Poate că încercați să obțineți cel puțin 7 ore de somn odihnitor în fiecare noapte. Poate vă mișcați constant și feceți sport in mod regulat. Dar este ceva ce este posibil să uitați.

În viața rapidă de astăzi, când sunteți plin de sarcini, angajamente și planuri, de multe ori nu-vă puteți permite să mancați atât de variat cât are nevoie corpul tău. Mai mult, este aproape imposibil să obțineți toți nutrienții necesari numai cu alimente. Și, deși unele substanțe pot fi produse de corpul tău, altele trebuie achiziționate în plus. Aceștia sunt acizii grași Omega-3, unul dintre cele mai importante elemente de bază pentru un corp sănătos și puternic. Acestea se găsesc mai ales în peștii uleioși, cum ar fi somonul, păstrăvul și tonul, dar cantitatea de pește pe care trebuie să o consumați pentru a obține cantitatea potrivită de acizi grași Omega-3 este adesea prea mare pentru orice persoană modernă.

Atunci ce să faceți?

Pentru a vă oferi doza corectă de sănătate rapid, ușor și fără eforturi mari, uleiul de pește vine în ajutor. Fie că alegeți să îl luați sub formă lichidă sau sub formă de capsule, uleiul de pește este unul dintre cele mai valoroase suplimente nutritive care ar trebui să aibă cu siguranță un loc în casa Dvs.

Întrebându-se de ce?

Uleiul de pește conține o cantitate imensă de acizi grași Omega-3 valoroși. La rândul lor, acestea sunt foarte importante dacă doriți să vă mențineți corpul sănătos și să luptați natural cu unele boli. Iată ce pot face pentru tine acizi grași Omega-3 neprețuiți pe care corpul tău îl poate obține dacă mănânci regulat ulei de pește.

1.Acizii grași Omega-3 combate depresia și anxietatea

Depresia este una dintre cele mai frecvente tulburări mentale din lume. Simptomele includ tristețe, letargie și pierderea generală a interesului pentru viață. Anxietatea, de asemenea o tulburare frecventă, se caracterizează prin anxietate și nervozitate constante. Interesant este faptul că studiile arată că persoanele care consumă în mod regulat Omega-3 sunt mai puțin susceptibile de a fi deprimate. Mai mult, atunci când persoanele cu depresie sau anxietate încep să ia Omega-3, simptomele lor se ameliorează. Prin urmare, dacă dorițivă ocupați mai ușor față stresului zilnic și să bucuriți mai mult de viață, aveți grijă de corpul Dvs. oferindu-l mai mulți acizi grași omega-3.

2.Acizii grași Omega-3 îmbunătățesc vederea

DHA, un tip de omega-3, este o componentă structurală majoră a creierului și a retinei ochiului. Când corpul dvs. nu primește suficient DHA, poate duce la probleme de vedere. Interesant este că obținerea unor cantități suficiente de omega-3 este asociată cu un risc redus de degenerescență maculară, una dintre principalele cauze de afectare permanentă a ochilor și orbire. Astfel, omega-3 nu numai că ajută la starea mentală, ci și vă ajută pentru sănătatea ochii dvs.

3.Omega-3 susține funcția și dezvoltarea creierului în timpul sarcinii

Omega-3 sunt importante pentru creșterea și dezvoltarea creierului la sugari. DHA reprezintă 40% din acizii grași polinesaturați din creier și 60% din retina ochiului. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că sugarii hrăniți cu o dietă îmbogățită cu DHA au o vedere mai bună decât alții. A obține suficiente Omega-3 în timpul sarcinii are multe avantaje pentru bebeluș, inclusiv:

 • Inteligență superioară;
 • O mai bună comunicare și abilități sociale;
 • Mai puține probleme de comportament;
 • Riscul redus de întârziere a dezvoltării;
 • Riscul redus de autism și paralizie cerebrală.

Prin urmare, aportul de ulei de pește în timpul sarcinii, precum și în primii ani ai copilului, îl va ajuta să crească sănătos și puternic.

 

4.Omega-3 pot preveni bolile cardiovasculare

Infarcturile de miocard și accidentele vasculare cerebrale sunt principalele cauze de deces în lume. Cu câteva decenii în urmă, cercetătorii au observat că comunitățile care consumă pești au un nivel foarte scăzut al acestor boli. Acest lucru a fost ulterior legat de consumul de Omega-3. De atunci, acizii grași Omega-3 au fost legați de multe beneficii pentru sănătatea inimii cum ar fi:

 • Trigliceride: Omega-3 poate provoca reduceri semnificative ale trigliceridelor, de obicei în intervalul 15-30%.
 • Tensiunea arterială: Omega-3 poate reduce nivelul tensiunii arteriale la persoanele cu tensiune arterială crescută.
 • Colesterol HDL „bun”: Omega-3 poate crește colesterolul HDL „bun”.
 • Cheaguri de sânge: Omega-3 poate dilata trombocitele din sânge. Acest lucru ajută la prevenirea formării de cheaguri de sânge dăunătoare.
 • Placă: Omega-3 ajută la prevenirea plăcii, care vă poate îngusta și ingreutati arterele, menținând arterele netede și nedeteriorate.
 • Inflamație: Omega-3 reduc producția anumitor substanțe eliberate în timpul răspunsului inflamator al organismului.

Prin urmare, dacă vrei să ai grijă de sănătatea inimii tale, dar nu ai ocazia să consumi pește gras, cum ar fi somonul, păstrăvul sau tonul, include uleiul de pește în rutina ta zilnică.

5.Acizii grași Omega-3 îmbunătățesc somnul

Un somn bun este unul dintre fundamentele unei sănătăți optime. Studiile arată că privarea de somn este asociată cu multe boli, inclusiv obezitatea, diabetul și depresia. Nivelurile scăzute de acizi grași omega-3 au fost legate de problemele de somn la copii și de apneea obstructivă de somn la adulți. Nivelurile scăzute de DHA sunt, de asemenea, asociate cu niveluri mai scăzute ale hormonului melatonină, care vă ajută să adormiți. Studiile efectuate atât la copii, cât și la adulți au arătat că suplimentarea cu omega-3 crește durata și calitatea somnului.

6.Omega-3 îmbunătățește starea pielii

DHA este o componentă structurală a pielii. Este responsabil pentru sănătatea membranelor celulare care alcătuiesc o mare parte a pielii. O membrană celulară sănătoasă are ca rezultat o piele moale, umedă, elastica și netedă, fără riduri. Omega-3 sunt, de asemenea, bune pentru pielea Dvs. din mai multe motive, inclusiv:

 • Conducerea producției și hidratării pielii.
 • Gestionează nivelul de hidratare a pielii;
 • Prevenirea hiperkeratinizării foliculilor de păr, care apare ca mici coșuri roșii, care sunt adesea observate în brațele superioare.
 • Reducerea îmbătrânirii premature a pielii.
 • Reduce riscul de acnee.
 • Omega-3 vă pot proteja, de asemenea, pielea de afectiuni provocate de soare. EPA ajută la blocarea eliberării substanțelor care consumă colagen în piele după expunerea la soare.

Prin urmare, aportul zilnic de ulei de pește este esențial dacă doriți o piele sănătoasă, frumoasă și tânără, fără riduri.

7.Omega-3 îmbunătățesc starea oaselor și articulațiilor

Osteoporoza și artrita sunt două tulburări frecvente care afectează sistemul osos. Studiile arată că omega-3 pot îmbunătăți rezistența osoasă prin creșterea cantității de calciu din ele. Acest lucru duce la un risc redus de osteoporoză. Omega-3 poate ajuta, de asemenea, cu artrita. Pacienții care iau suplimente bogate în Omega-3 (cum ar fi uleiul de pește) raportează dureri articulare reduse.

Acizii grași omega-3 sunt extrem de importanți pentru o sănătate optimă. Obținerea suficientă a acestora în fiecare zi este cheia pentru sănătatea corpului dvs. Cu toate acestea, dacă nu sunteți un fan al peștilor grasi sau nu le puteți mânca des, luarea uleiului de pește ca supliment este o modalitate rapidă, sigură și ușoară de a vă îmbunătăți sănătatea și de a vă îngriji de dvs. și de cei dragi.

Uleiul de pește Rosita este ajutorul perfect în acest scop. Alegeți modul cel mai convenabil, sub formă de capsule sau sub formă lichidă, și oferiți corpului dumneavoastră o doză zilnică de acizi grași omega-3 valoroși. Comandați azi uleiul de pește Rosita.